Billund Kommune står sammen – Familie Julefrokosten LIVE – i hele Billund Kommune den 12. december

Nu er tiden inde til Coronashow, version 2,0 i Billund. Denne gang er det ikke et indsamlingsshow, men et underholdningsprogram, for hele Billund kommune. Nærmere betegnet:

Familie julefrokost LIVE – for hele Billund Kommune – d. 12.12.20 kl. 18.00-21.59

Der bliver lagt op til, at man køber take away, hos sin lokale leverandør, spisested, restaurant, hotel m.v., kobler op og ser showet, mens man spiser og hygger med nærmeste sociale boble.

Spisesteder fra alle byer i kommunen deltager, og tilbyder lækre julemenuer. 

Aftenens show byder på alt fra LIVE fra byerne, julemanden, juletraditioner og gæster i studiet til lokalt musik, årets jule trends, julebordet, fællessang og andre underholdende indslag. 

Både op til showet, samt i løbet af aftenen vil der kører diverse konkurrencer. Der vil blive virtuelt pakkespil, hvor seerne kan vinde gavekort til alle butikker og handelsforeninger i hele kommune. Showet er gratis at se, da det bliver finansieret af lokale sponsorater, bland andet Den Jyske sparekasse, og der arbejdes på flere store aktører.

Med dette show står vi sammen som kommune og løfter i flok. Vi står sammen om at give vores borgere i alle byerne en hyggelig aften i disse mørke tider. Og vi står sammen om at give vores spisesteder, vores lokale musikere og byernes butikker et kærligt løft.

Showet sendes via link fra vores byers facebook sider, så alle burde have adgang til det. For at kvaliteten er i top har vi hyret professionelt mandskab og en kæmpe OB vogn til at løfte både billede og lyd. Vi glæder os til at underholde hele kommunen d. 12. dec. Og håber at folk er klar til at være med skriver styregruppen i en pressemeddelelse.