Ugens Film i Grindsted Kino – Uge 21/2021

Foto: René Lind Gammelmark

Grindsted Kino vise følgende film i uge 21

Lille sommerfugl – Reprise (Spiller 24. – 26. maj)

Landmanden Ernst og hustruen Louise har været gift i 50 år og det skal fejes med mad og dans i det lokale forsamlingshus. I løbet af aftenen og natten står det klart, at der gemmer sig mange hemmeligheder i familien. Og Ernst sidder med den største.

Det er en Biografklub Danmark film.

 

Marco Effekten -DK-premiere (spiller 27. maj – 6. juni)

Thrilleren ‘Marco effekten’ er en ny dansk film om politiets særlige enhed, Afdeling Q, baseret på Jussi Adler-Olsens femte bog i krimi-serien.

Lejemord og svindel i millionklassen åbenbarer sig, da vicekriminalkommissær Carl Mørck og Afdeling Q begynder at grave i en henlagt kriminalsag om den efterlyste pædofilisigtede embedsmand, William Stark.

Ved den danske grænse har politiet anholdt en ung østeuropæisk dreng, Marco, i besiddelse af Starks pas. Det nye fund bringer Carl Mørck og Afdeling Q på sporet af årelang systematisk korruption med ulandsbistand og mod opklaringen af et bestialsk mord. Men sagen stopper ikke der, for snart ledes Carl Mørck igennem Københavns gader, ned i den kriminelle underverden og dybt ind i den danske finansverden.

Ulrich Thomsen rollen som Carl Mørck.

Tom og Jerry (Spiller 29. – 30. maj)

Familiefilmen ‘Tom & Jerry’ blander animation med live action i en ny fortælling om det umage makkerpar, katten Tom og musen Jerry, der har eksisteret siden 1940.

I den nye film tager de to rivaliseringen til næste niveau, når de rykker ind the Royal Gate Hotel, hvor Tom bliver hyret til at få jagtet musen Jerry ud af hotellet inden et stort anlagt bryllup.

Husk du skal fremvise et coronpas eller en coronatest, testen skal være mindre end 72 timer samt legitimation