Ugens Film Uge 16/2024 i Grindsted Kino

Foto: René Lind Gammelmark

Ugens Film Uge 16/2024 i Grindsted Kino – hvor følgende film er på programmet: Birthday Gril, Hammerskjöld, Arne Alligator og junglevennerne

 

 

Birthday Girl – vises: 15 – 17. april

Filmen ‘Birthday Girl’ foregår ombord på en cruiseliner på vej til Caribien. Den 42-årige Nanna har inviteret sin datter Cille og hendes bedste veninde på et cruiseophold – en rigtig mor-datter-oplevelse – for at fejre Cilles 18-års fødselsdag. Forventningerne er høje, og de har sammen lagt store planer for dagene om bord på cruiseren. Men allerede den første aften forvandles drømmeferien til et mareridt. Dagen derpå vågner Nanna og opdager, at Cille er forsvundet, og panikken breder sig. Da hun endelig bliver fundet, står det klart for Nanna, hvad der er sket. Cille er blevet voldtaget, men hun husker intet fra natten.  Nanna forlanger, at sagen skal anmeldes og undersøges, men hun indser hurtigt, at hvis retfærdigheden skal ske fyldest, så må hun må tage sagen i egen hånd.

Ugens Film

PR-Foto

Hammerskjöld – vises: 18. – 21. april kl. 15.00

Den svenske film ‘Hammarskjöld’ er et politisk drama om den verdensberømte svenske diplomat Dag Hammarskjöld. Mikael Persbrandt, der bl.a. er kendt fra den Oscar-vindende danske film Hævnen, kan ses i rollen som Dag Hammarskjöld. 

Handlingen udspiller sig i 1961, under den kolde krig, hvor Hammarskjöld var FN’s generalsekretær. I et desperat forsøg på at forhandle en våbenhvile i Congo, går han ombord på et fly.

Dag Hammerskjöld død i er stadig omgivet af mystisk, og senest dykkede Mads Brüggers danske dokumentar Cold Case Hammarskjöld mere ned i sagen. 

Biografklub Danmark

PR-Foto

Fredag den 19. april – lukket

 

Arne Alligator og junglevennerne – vises: 20. – 21. april

Familiefilmen ‘Arne Alligator og junglevennerne’ handler om vores titelperson, den venlige Arne Alligator, der bor i junglen sammen med alle sine venner.  Han er sprængfyldt med energi og altid klar på et eventyr, hvor end det bringer ham hen – dybere ind i junglen, langs floden eller endda i byen. 

Kom med på eventyr sammen med Arne og vennerne – en herlig gruppe sjove, omsorgsfulde og ikke mindst modige junglevenner…

PR-Foto

 

Ugens Film