Ugens Film Uge 18/2024 i Grindsted Kino

Ugens FilmFoto: René Lind Gammelmark

Ugens Film Uge 18/2024 i Grindsted Kino er filmene For evigt og Sigurd Sommerfugl

 

For evigt – vises: 29. april – 5. maj

Den danske science fiction-film ‘For Evigt’ handler om et voldsomt jordskælv, som forårsager en sprække flere kilometer under Atlanterhavets overflade. Hændelsen fremskynder de globale klimaforandringer, der nu kan komme til at udgøre en trussel mod menneskeheden. Tilbage i Danmark følger man det nyforelskede par Elias og Anita, hvis passion dog får en ende. Elias får en prominent rolle på holdet af videnskabsmand, der skal forsøge at lukke sprækken i havbunden.   Pludselig render de to tidligere kærester ind i hinanden på ny, og Elias konfronteres med livets fravalg. Spørgsmålet om hvorvidt man kan vælge sin egen skæbne tynger Elias, som forsøger at finde meningen med sit liv.

Dramaet bevæger sig mellem kærlighedshistorien på landjorden og det videnskabelige drama nede i det klaustrofobiske ubådsmørke.

PR-Foto

Sigurd Sommerfugl – vises: 4. – 5. maj

Filmen ‘Sigurd Sommerfugl’ handler om Sigurd, der er en modig og ressourcestærk sommerfugle teenager, der ikke kan flyve – men det er ikke noget der holder ham nede! Sigurd drømmer om at være en del af den store migration og stuver væk i en mælkeplantevogn for at få drømmen opfyldt. 

Men turen går ikke som planlagt, og Sigurd må se sin frygt i øjnene, tage sin unikhed til sig og sejre over modgang, mens han kæmper mod skiftende vejr mønstre, mennesker og tre onde fugle, der er ude efter hævn.

PR-Foto

 

 

Ugens Film