Berit Hviid er nu kommet godt på plads på Morsbøl Skolevej

Foto: René Lind Gammelmark

Berit Hviid åbnede butikken på Morsbøl Skolevej den 7. maj.

Foto: René Lind Gammelmark

Hun er på plads i butikken, selvom hun har fået færre kvadratmeter til varerne, men hun fortæller at hun får ros fra kunderne, for det er jo rigtig hyggelige lokaler som butikken nu er flyttet ind i. Der er en “sjæl” her ude. Butikken er åben hver fredag fra 10 til 18 og den første lørdag i måneden er der åbent fra 10 til 13. Butikken har været godt besøgt når vi har haft åbent, og generelt har folk taget godt imod det nye koncept, hvilket vi håber fortsætter, endda gerne med lidt flere kunder, så Berit måske skal have en til at hjælpe med at passe butik fredag eftermiddag, så vi kan være to til at hjælpe kunderne.

 

Foto: René Lind Gammelmark

Berit Hviid – Foto: René Lind Gammelmark

Berit har planer om et udvalg af gagekurve, som kunne være interessant for folk at komme ud og hente, når de skal på besøg i weekenden. Det har lagt lidt stille, hvilket jo har været på grund af at folk jo ikke har været på besøg. Vi har lidt små-projekter i støbeskeen fortæller Berit Hviid.

Webshoppen har folk også fundet, så det kan bestille til afhentning efter aftale i butikken, så hvis de står og mangler noget i løbet af ugen, så skal de bare kontakte mig, så finder vi ud af det.

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Der er travlhed – også  med foto og grafisk arbejde
Jeg kan godt mærke, nu hvor min egen fokus flytter sig lidt over i mod fotograferingen, så kommer der mere arbejde, det giver helt sig selv siger Berit Hviid. Man kan også godt mærke at Corona har lagt sig lidt, og på den måde for folk jo også lyst til at komme mere ud.

Foto: René Lind Gammelmark