Berit lukker den fysiske butik men beholder webshoppen og fotodelen

Berit Hviid - Foto: René Lind Gammelmark

Berit Hviid åbnede i 2016 butik i Borgergade i Grindsted. Her havde hun FotoGrafisk samt ByHviid. Efter tre år i Borgergade flyttede hun ned i Nørregade 4 hvor der tidliger lå en skobutik.

 Butikken lå i Nørregade i to år, og Berit Hviid havde regnet med at det bare skulle gå op af bakke for i 2019 og i 2020 indtil Coronaens indtog havde butikken en  stigende omsætning, men efter Coronaens indtog er omsætningen bare faldet og faldet. Derfor tog hun konsekvensen at skære to stillinger væk, og flytte butikken i billigere lokaler på Morsbøl Skolevej hvor hun åbnede den 7. maj.

Det skulle samtidig kunne give Berit mere tid til hendes foto og grafiske arbejde, men det har dog ikke helt gået sådan, for der var jo en del arbejde med at holde butikken fyldt op med varer, og lægge varer på lager.

Webshop fortsætter
Sideløbende med butikken har Berit opbygget en webshop, og her har omsætningen været stigende, selvom så selvom jeg nu vælger at sælge ud af alle varerne i den fysiske butik, vil webshoppen fortsætte fortæller hun. Når vi har tømt butikken på Morsbøl Skolevej, vil folk kunne afhente varer der er bestilt på webshoppen hjemme i privaten på Søndervold, ligesom det er muligt at aftale levering i Grindsted by.

Vil gerne have lukket ned inden sommerferien
I forbindelse med lukning af den fysiske butik giver Berit mellem 20 og 50% rabat på varerne i den fysiske butik.
Berit kan på nuværende tidspunkt ikke sige helt hvornår butikken lukker helt, for det kommer an på hvor længe der går inden varerne er solgt, men indtil de er solgt,  vil der være åbent hver torsdag, fredag og lørdag på Morsbøl Skolevej.  Berit har en forventning om at kunne lukke omkring 30. maj, men hvis det viser sig at alle varerne ikke er solgt inden, så fortsætter jeg også ind i juni måned siger hun.

Vil gerne have mere tid til Fotografering
Med lukningen af butikken, får Berit nu mere tid til at koncentrere sig om FotoGrafisk der er både fotografering og grafisk produktion, ligesom  Webshoppen ByHviid. Berit beholder sit foto-atelier på Morsbøl Skolevej.

Webshoppen finder du her  https://byhviid.dk/