Fest på Fynsgades Plejecenter

Foto: Privatfoto

Torsdag den 2. september 2021 var der fest på Fynsgade Plejecenter.

Oprindelig var tanken en sommerfest for beboerne, og da husets 50 årsdag ikke var blevet fejret i 2020 pga. Corona, var der endnu en grund til fest.

Vi ønskede os tørvejr, så vi kunne være i én af de skønne gårdhaver, vi fik blå himmel, hvilket var meget mere end vi havde turde håbe på.

Vi var ligeledes heldige med at corona restriktionerne gjorde det muligt for pårørende og frivillige af vennekredsen kunne deltage, samlet var vi 67 deltagere.
Et fest udvalg bestående af personale og vennekredsen havde lavet et fantastisk program.

Festen startede med eftermiddags kaffe kl. 15.00, dernæst var der pensionade hvor der blev kastet efter dåser, spillet stiggolf og ringspil, de 4 afdelinger spillede mod hinanden, og det blev afdeling Syd der løb med sejren.

Ellen og Conny stod for musikken, de starte op i gårdhaven, der blev spillet på sav, vaskebræt, harmonika og rumsterstang. Nogen fik en sving om mens andre nød musikken under en parasol. Under middagen blev der spillet og sunget.

Alt forplejning havde personalet i køkkenet på Fynsgade Plejecenter stået for, det var som altid helt fantastisk, under corona er køkkenet blevet ombygget så det var første fest der skulle kokkereres i dette.

En helt fantastisk dag med fest, glæde og liv på Fynsgade Plejecenter fortæller Birgitte Christiansen til Netavisen Grindsted.

Fynsgades Plejecenter byder gerne nye frivillige velkommen til alt fra fester til gåture.

Foto: Privatfoto

Foto: Privatfoto

Foto: Privatfoto

Foto: Privatfoto

Foto: Privatfoto

Foto: Privatfoto

Foto: Privatfoto

Foto: Privatfoto

Foto: Privatfoto

Foto: Privatfoto