Den 2. oktober begynder salget af Jul i Grindsted julekalenderne

For syvende år i træk kommer den  lokale Jul i Grindsted julekalender til salg. Der er 1500 kalendere til salg , og overskuddet er øremærket til vedligeholdelse af den eksisterende julebelysning rundt om i byen, ligesom der er flere af lyskæderne der trænger til at blive udskiftet.

En julekalender koster 40,- kr. og tre koster 100,- kr. ligesom det har gjort alle de andre år fortæller Jeyarajah Rasiah (Ratch) der er kalenderansvarlig i Jul i Grindsted udvalget. Det er blevet dyrere at få kalenderne lavet, men i år holder vi fast ved prisen.

Udvalget består af formanden Henning Lund, Anni Guldager, Jeyarajah Rasias (Ratch) og Bent Krusborg.

 

Arkivoto: René Lind Gammelmark

Mange billeder at vælge imellem
Til årets julekalender har udvalget haft over 50 billeder at vælge imellem fra Anette Svejstrup, Peder Pan  fra Grindsted og Johnny Madsen fra Billund.
Udvalget har brugt et par timer på at vælge et billede ud, og på årets julekalender er der et billede af Grindsted Kirke, taget af Johnny Madsen.

Der er mange sponsorer, blandt byens butikker, en er stoppet, en ny er kommet til, andre har skiftet navn. I år er  har Kvickly Grindsted sponsoreret et gavekort på 2500,- kr. der findes bag låge 24. Bag de 23 andre låger er der et gavekort på 500,- kr. 

Ratch foran Grindsted Kirke – Foto: René Lind Gammelmark

Stor opbakning til Julekalenderne
Jeyarajah Rasiah (Ratch) fortæller at allerede lige efter  sommerferien kom de første og spurgte ham om der kom julekalendere i år,  Der er også en erhvervsdrivende der har købt 50 julekalendere på forhånd, til medarbejderne. Det er også bedsteforældre der kommer for at købe kalendere til deres børnebørn.

Vi tyvstarter salget af julekalenderne til torvedagen den 2. oktober 2021 – hvor der vil være 3-4 fra udvalget der vil gøre alt for at få solgt så mange kalendere som muligt. Anni Guldager har lavet en plan med en overraskelse som vi desværre ikke kan løfte sløret for nu, men dem der møder op på torvet den 2. oktober til torvedagen får det at se fortæller Ratch, der også erkender at sidste år var det meget koldt at sælge julekalenderne til årets sidste torvedag, men vi fik da solgt 430 kalendere. 

Vi sælger også julekalenderne på årets Julemesse i MAGION, der foregår den 6. og 7. november.  Efter Julemessen vil der bliver solgt julekalendere i nogle udvalgte butikker i byen.

Ratch foran Grindsted Kirke – Foto: René Lind Gammelmark

Vil gerne have nogle flere frivillige
Jeyarajah Rasia (Ratch) vil gerne have et par ekstra frivillige til at hjælpe, så hvis du tænker det er da lige noget jeg gerne vil hjælpe med, så kan man kontakte Henning Lund og få en snak med ham – han kan kontaktes på tlf . 75 32 29 78 eller 53 13 80 08.

Disse butikker deltager
Kræmmerhuset er lukket, men SkoUniverset er kommet til, mens andre virksomheder har skiftet navn. Der er 24 virksomheder med.