Julestue i Frivilligcenter Billund tirsdag den 20. december

Foto: René Lind Gammelmark

Frivilligcenter Billund og Repair Café Grindsted inviterer alle til julestue tirsdag den 20. december 2022 kl. 16-18 på Nymarksvej 10 i Grindsted.

Der bliver serveret gratis gløgg samt æbleskiver og der er mulighed for at hygge med juleklip alt imens bålet bluser i gårdhaven. Vi håber at se en børn og voksne fra hele kommunen, så vi sammen kan ønske hinanden en glædelig jul. Der er ikke tilmelding, mød blot op.

Julestuen er arrangeret i fællesskab med Repair Café Grindsted, som har været i gang i nogle måneder.

I caféen har borgere fået hjælp af frivillige til at reparere elektriske maskiner, cykler, ledninger mv. Har du endnu ikke oplevet caféen, er det en god anledning at kigge forbi til julestue d. 20. dec., hvor repair caféen holder åbent som vanligt. Medbring derfor gerne noget du har brug for hjælp til at få repareret. Det kan være mindre elektriske apparater, AV udstyr, knækkede ledninger, hjælp til at skifte en lynlås mv. Husk selv at medbringe remedier som lynlås, knapper og den slags. Værktøj og symaskine findes i caféen.

Det er gratis at få hjælp til reparationer. Samtidig tages der forbehold for resultatet af en reparation og der ydes ingen garanti. Du kan følge repair café Grindsted på Facebook, ved at søge på navnet.

Repair Café Grindsted holder åbent den sidste tirsdag i hver måned kl. 16-18 i Frivilligcenter Billund. Det er kun i december måned, at vi har valgt at flytte det frem til den 20. dec.

Repair Café Grindsted er startet af lokale frivillige med støtte fra Grindsted den Grønne Hovedstad og Frivilligcenter Billund.

Der er fortsat plads til flere frivillige. Du er altid velkommen til at kontakte centerleder Noémi Rasmussen, hvis du vil høre mere på 30 34 05 61, noemi@frivillig-billund.dk eller kig forbi, når caféen har åbent og tag en snak med de frivillige skriver hun i en pressemeddelelse.


 

 

Helle Lundberg – PR-Foto

John Aalhøj Jensen og Kalle Nielsen – PR-Foto