Repair Café Grindsted holder åbent den sidste tirsdag i måneden

Repair Café GrindstedOle Sørensen og Per Madsen, begge fra Sdr.Omme - Arkivfoto: René Lind Gammelmark

Repair Café Grindsted holder åbent den sidste tirsdag i måneden fra kl. 16 til 18.  

De holder til i Frivilligcenter Billund på Nymarksvej 10 i Grindsted, og her kan du få hjælp til at lappe en cykel eller eventuelt at få repareret en gammel brødrister og lignende.

Repair Café Grindsted startede den 25. oktober 2022 og har siden starten haft åbent den sidste tirsdag i måneden – kun afbrudt af ferier. en ting man gerne vil have hjælp til at få repareret og reservedelene der til. Hvis der er nogen der kan hjælpe med 

Man skal ikke bestille tid, men bare dukke op på Frivilligcenter Billund, Nymarksvej 10, 7200 Grindsted. Med den ting man gerne vil have hjælp til at få repareret og reservedelene der til. Hvis der er nogen der kan hjælpe med at ordne tingene, kan man få hjælp til hvordan man reparerer den.

Der er ikke garanti på de reparerede ting, det er under eget ansvar og de frivillige forbeholder sig retten til afvise reparationen, hvis man ikke har den faglige ekspertise til det. Men man er velkommen til at kigge forbi med det man gerne vil have hjælp til, og så vil de frivillige gerne give et god råd med på vejen, hvis de ikke kan hjælpe.

 

Repair Café Grindsted

PR-Foto