Ugens Film Uge 19/2024 i Grindsted Kino

Ugens FilmFoto: René Lind Gammelmark

Ugens Film Uge 19/2024 i Grindsted Kino er filmene For evigt, The Fall Guy, Sigurd Sommerfugl og Ghostbusters 4

 

For evigt – Vises: 6. maj

Den danske science fiction-film ‘For Evigt’ handler om et voldsomt jordskælv, som forårsager en sprække flere kilometer under Atlanterhavets overflade. Hændelsen fremskynder de globale klimaforandringer, der nu kan komme til at udgøre en trussel mod menneskeheden. Tilbage i Danmark følger man det nyforelskede par Elias og Anita, hvis passion dog får en ende. Elias får en prominent rolle på holdet af videnskabsmand, der skal forsøge at lukke sprækken i havbunden.   Pludselig render de to tidligere kærester ind i hinanden på ny, og Elias konfronteres med livets fravalg. Spørgsmålet om hvorvidt man kan vælge sin egen skæbne tynger Elias, som forsøger at finde meningen med sit liv.

Dramaet bevæger sig mellem kærlighedshistorien på landjorden og det videnskabelige drama nede i det klaustrofobiske ubådsmørke.

PR-Foto

The Fall Guy – Vises: 7. – 10. maj

Actionfilmen ‘The Fall Guy’ er inspireret af den klassiske action-serie fra 1980’erne, der handlede om en stuntmand, som også arbejder som dusørjæger.

Ryan Gosling spiller hovedrollen i filmen, hvilket, handlingen taget i betragtning, sender tanker til hans præstation i Nicolas Winding Refns film Drive

Han spiller en stuntmand, der, som alle andre i stuntmiljøet, bliver sprængt i luften, skudt, smidt gennem vinduer og kastet ud fra de højeste højder. Efter en ulykke, der næsten kostede ham karrieren, skal han opspore en forsvundet filmstjerne, løse en sammensværgelse og forsøge at vinde sit livs kærlighed tilbage, mens han stadig udfører sit daglige arbejde som stuntmand.

PR-Foto

Sigurd Sommerfugl – Vises:  9. – 12.  maj

Filmen ‘Sigurd Sommerfugl’ handler om Sigurd, der er en modig og ressourcestærk sommerfugle teenager, der ikke kan flyve – men det er ikke noget der holder ham nede! Sigurd drømmer om at være en del af den store migration og stuver væk i en mælkeplantevogn for at få drømmen opfyldt. 

Men turen går ikke som planlagt, og Sigurd må se sin frygt i øjnene, tage sin unikhed til sig og sejre over modgang, mens han kæmper mod skiftende vejrmønstre, mennesker og tre onde fugle, der er ude efter hævn.

PR-Foto

Ghostbusters 4 – Vises: 11. – 12. maj

Filmen ‘Ghostbusters: Frozen Empire’ er en efterfølger til Ghostbusters: Afterlife.

Efter begivenhederne i Oklahoma vender Ghostbusters-holdet tilbage til, hvor det hele startede: New York City! Spengler-familiens historie fortsætter – og de bliver forenet med den gamle gruppe af spøgelsesjægere, bestående af Peter Venkman (Bill Murray), Winston Zeddemore (Ernie Hudson) og Ray Stantz (Dan Aykroyd). Sommeren bliver iskold i New York City, da kulden rammer, og byen fryser til is. Dermed er det igen tid til at finde proton-blasterne frem. Paul Rudd, der i ‘Afterlife’ blev introduceret som karakteren Grooberson, ser ud til at tage førertrøjen på holdet af nye spøgelsesjægere, der altså nu står overfor en iskold trussel.

 

PR-Foto

 

Ugens Film