Ugens film i Grindsted Kino – Uge 52-2022

Ugens FilmFoto: René Lind Gammelmark

I uge 52 er følgende film på plakaten i Grindsted Kino

 

Den bestøvlede kat og ønskestjernen – vises 26. – 30. december
Animationsfilmen ‘Den bestøvlede kat og ønskestjernen’ (Den bestøvlede kat 2) er den anden solofilm om Den Bestøvlede Kat, som første gang optrådte i Shrek 2.
Den Bestøvlede Kat har fundet ud, at han har brugt otte ud af sine ni katteliv, derfor begiver han sig ud på en farefuld rejse for at finde det mytiske “Sidste Ønske” og få genskabt alle sine ni liv.
‘Den bestølvede kat og ønskestjernen’ følger efter den første film Puss in Boots fra 2011 og igen leverer Antonio Banderas stemmen til den orange kat på engelsk, mens Kristian Boland ligeledes er tilbage på dansk.

PR-Foto

Krysantemum – vises 26. – 30. december
Familiedramaet ‘Krysantemum’ handler om den unge mand Anders, der i sin fritid driver ulovligt salg af fyrværkeri. Anders har ikke talt med sin far i årevis på grund af en familietragedie. Men da fødegården skal reddes, tvinges familien til at genforenes. Igennem ulovlig transport og salg af livsfarligt fyrværkeri får Anders og hans far endelig muligheden for at finde ud af mørket, hvis de tør gribe chancen i tide.
Grindsted Kino holder lukket Nytårsaftensdag og Nytårsdag. Vi ønsker alle et godt nytår og glæder os til jer i det nye år.

PR-Foto

Mangler du en gave, så giv billetter til GRINdsted Revyen.
Revyen har premiere 12. januar 2023 og spiller følgende datoer 13. – 14. – 15.- 19. – 20. og 21- januar.
Kom og oplev Flemming Jensen, Ann Hjort og resten af revyholdet, i en festlig forestilling.
Billetter kan købes på biografens hjemmeside