Ugens Film Uge 13/2024 i Grindsted Kino

Foto: René Lind Gammelmark

Ugens Film Uge 13/2024 i Kulturhuset – Grindsted Kino er følgende film: Kung Fu Panda, Jagtsæson 2, De raske og de rå.

 

Kung Fu Panda – vises: 25. – 27.  marts

Animationsfilmen ‘Kung Fu Panda 4’ er det nyeste af Jylland.

kapitel i filmserien om den klodsede panda Po. Den første film om kampsportspandaen udkom tilbage i 2008.

Efter tre frygtløse eventyr, hvor skurke i verdensklasse blev besejret med uovertruffet mod og vanvittige kampsport færdigheder, opfordrer skæbnen Dragekrigeren Po til at … tage en slapper. Han er skal nemlig være den næste, spirituelle leder af Fredens Dal. Det er bare lige det problem, at Po ved lige så meget om åndeligt lederskab, og han skal også nå at finde og træne en ny Dragekriger, før han kan indtage den ophøjede position. Derudover forsøger forbryderen, Kamæleonen, at få fingrene i Pos Visdomsstav, som ville give hende magten til at hidkalde alle de mesterskurke, som Po har besejret og sendt til ånderiget.

Derfor har Po brug for alt den hjælp, han kan få.

Ugens Film

PR-Foto

 

Jagtsæson 2 – vises: 25. – 31.   marts

Den danske komedie ‘Jagtsæson 2: I medgang og modgang’ er en efterfølger til den populære Jagtsæson fra 2019. Mille Dinesen, Stephania Potalivo og Lærke Winther er alle tilbage som veninderne Eva, Bella og Marlene.

Eva har mistet sit job, og det kører ikke rigtigt for hende. Til gengæld er Marlene blevet forfremmet, og Bella skal giftes med Evas eksmand – hvilket kun gør det hele værre. Men så øjner Eva muligheden for endelig at få sig et nyt job ved at arrangere Bellas polterabend. Det bliver på ingen måde den polterabend-weekend som Bella havde drømt om, og den ender bogstavelig talt i bål og brand. Eva må nu kæmpe for at holde sammen på både karriere, kærlighed og venskab i medgang og modgang.

Ugens Film

PR-Foto

 

De raske og de rå – vises: 28.  – 31. marts

Filmen ‘De raske og de rå’ er en sød og sjov animationsfilm fra producenten af Shrek

I filmen møder man en ung og lovende racerkører, der pludselig får chancen for at konkurrere mod den regerende mester. Med hjælp og vejledning fra en tidligere stjerne i racer-verdenen må han tackle farligt terræn, udfordrende rivaler og  uventede forhindringer for at bevise, at han har det, der skal til!

Man skal holde på hat og briller, fordi denne film for hele familien er spækket med fart og action. 

‘De raske og de rå’ vises med dansk tale.

Ugens Film

PR-Foto

 

 

 

Koncert i Grindsted Kino – den 18. april kl. 19.30 med troubadouren Søren Krogh og bandet Blågræs

I disse dage barsler den nordjysk troubadour Søren Krogh med sit 11. album. Albummet ”Blågræs” fortsætter den linje, som forgængeren ”Havtornland” stak ud. Danske sange med skarpe iagttagelser om steder og originaler, som Krogh i første omgang finder den mest forblæste steder i Jylland.

Billetter kan købes på vores hjemmeside.

Billetpris 195,-. Kan købes på vores hjemmeside. www.grindsted-kino.dk

 

Ugens Film