Ugens Film Uge 39/2023 i Grindsted Kino

Ugens FilmFoto: René Lind Gammelmark

Ugens Film Uge 39/2023 – hvor der er 4 forskellige film på programmet

 

Reprise – Når befrielsen kommer – Spiller: 25 og 27. september

Når befrielsen kommer’, som er inspireret af virkelige hændelser, foregår i tiden op til 2. verdenskrigs afslutning og månederne efter.

Forstanderfamilien bestående af ægteparret Jacob (Pilou Asbæk) og Lis (Katrine Greis-Rosenthal) og deres 12-årige søn Søren beordres til at huse 500 tyske flygtninge. Det tyske militær har dog ikke tænkt sig at bidrage med lægehjælp og lader det være op til den danske familie at tage sig af de mange flygtninge.

Ægteparret skal nu beslutte om de skal hjælpe de mange flygtninge og dermed gå imod stemningen fra det danske folk og modstandsbevægelsen, eller om de skal hjælpe de mange tyskere med risiko for at miste alt.

Midt i konflikten, begynder deres søn at hjælpe modstandsbevægelsen, hvilket presser ægteparret yderligere. De tvinges til et tage et valg, der ligegyldigt udfaldet vil ændre deres liv for altid.

‘Når befrielsen kommer’ er filmet on location på Ryslinge Højskole, hvor der i 1945 blev oprette en interneringslejr for civile tyske flygtninge.

Ugens Film

PR-Foto

 

Eftermiddags-bio – Book Club 2 – Spiller: 26. september kl. 14.00

Filmen ‘Book Club 2: The Next Chapter’ er opfølgeren til Book Club fra 2018, som handlede om fire modne kvinder, der begyndte at læse E.L. James’ erotiske bestseller ‘Fifty Shades of Grey’ i deres månedlige bogklub.

Bill Holderman sidder igen i instruktørstolen, mens Jane Fonda, Diane Keaton, Mary Steenburgen og Candice Bergen også vender tilbage foran kameraet i rollerne som de fire veninder Vivian, Diane, Carol og Sharon, der denne gang rejser til Italien sammen.

Ugens Film

PR-Foto

 

Madelaines Paris – Spiller: 28. september – 1. oktober

Filmen ‘Madeleines Paris’ handler om den 92-årige Madeleine, som skal flytte på et alderdomshjem, og taxachaufføren Charles, der skal bringe hende derhen.  På vejen til alderdomshjemmet accepterer Charles at køre Madeleine forbi alle de steder, der har haft en stor betydning for hendes liv. Dette tager dem gennem Paris’ gader. Begge er de uvidende om, at de under køreturen vil knytte et enestående og unikt venskab, der for evigt vil ændre deres liv.

Ugens Film

PR-Foto

 

Biografklub Danmark – Den 26. september er der Strikke-bio, hvor vi viser Meter i sekundet.

Det er for strikkere, da der vil være mere lys end normalt, så de kan finde maskerne, hvis de taber dem under filmen.

Ugens Film

PR-Foto

 

Weekenden den 30. september og 1.oktober er der ingen børnefilm

 

 

Ugens Film