Ugens Film uge 26/2023 i Grindsted Kino

Ugens FilmFoto: René Lind Gammelmark

Ugens Film uge 26/2023 i Grindsted Kino byder på tre film :  Spider-man: Across the spider verse, Toves Værelse og Den Frække Tandfe.

Herunder kan du læse om de tre film.

Spider-man: Across the spider-verse – Spiller: 26. – 30. juni

Filmen ‘Spider-Man: Across the Spider-Verse’ er fortsættelsen på den Oscar-vindende animationsfilm Spider-Man: Into the Spider-Verse.

Miles Morales er tilbage i næste kapitel af den Oscar-vindende Spider-Verse fortælling. I dette eventyr bliver Spider-Man transporteret gennem The Multiverse sammen med Gwen Stacy og et nyt hold af Spider-folk for at bekæmpe en skurk mere magtfuld end nogen anden, de tidligere har mødt.

PR-Foto

Toves værelse – Spiller: 26. juni – 2. juli

Filmen ‘Toves værelse’ handler om den berømte danske digter Tove Ditlevsen, kendt for bl.a. ‘Man gjorde et barn fortræd’, ‘Barndommens gade’ og ‘Blinkende lygter’.

Paprika Steen spiller Tove Ditlevsen, der i 1960’erne levede sammen med Ekstra Bladets chefredaktør, Victor Andreasen, i et stormombrust ægteskab. 

Paprika Steen og Lars Brygmann har tidligere spillet overfor hinanden i teaterstykket af samme navn.

Biografklub Danmark

Ugens Film

PR-Foto

Den frække Tandfe – Spiller:  1. – 2. juli

Filmen ‘Den frække tandfe’ handler om den nysgerrige og frække tandfe, Violetta, der farer vild i menneskenes land. Derfor søger hun hjælp fra den 12-årige menneskepige Maxie til at finde hjem til feernes univers.  Violetta er under uddannelse som tandfe, men dumper den årlige eksamen med et brag. Alligevel smugler hun sig selv ind i menneskenes verden, hvor hun møder Maxie, der netop er flyttet fra landet til byen med sin mor. Hun føler sig malplaceret i sin mors nye liv med en ny kæreste og sønnerne, Tarek og Sami.  Fanget i menneskenes verden, indgår Violetta en aftale med Maxie: Maxie hjælper Violetta tilbage til feernes verden, og til gengæld skal Violetta ved hjælp af magi sørge for, at Maxie kan vende tilbage til det gamle hus på landet. Sammen begynder de deres livs eventyr. 

PR-Foto

 

Grindsted Kino holder ferielukket fra den 3. – 30. juli begge incl.

Vi ønsker alle en rigtig dejlig sommer og glæder os til at se jer igen efter ferien.

 

Ugens Film