I MAGION er vinterferien lig med aktiviteter og tophåndbold

PR-Foto: MAGION

 


I vinterferien er der mulighed for at komme i legeland, få svunget ketcher armen eller lege i svømmehallen. Vinterferien kan passende afsluttes med tophåndbold i Lynghallen.

 

Hele ugen vil der være reserveret tider i hallerne til pay and play – sport. Der er badminton- og volleynet til rådighed og medbringer man selv idrætsudstyr, er der masser af kvadratmeter halgulv til rådighed til fodbold, badminton, basket eller anden idræt. Det eneste man skal gøre, er at booke tid på MAGIONs hjemmeside.

 

Svømmehallen har naturligvis også åben i vinterferien. Her kan formen holdes ved lige med banesvømning, ungerne kan aktiveres i børnebassinet eller det varme vand i varmtvandsbassinet kan nydes. Der vil dagligt fra kl. 13-15.40 være rutsjebane, padelboards og løbemåtte til børnene.

 

Traditionen tro er der også et stort legeland i Vestjysk Bank hal 3 i vinterferien. Rodeofun, slides, hoppeborge og en udfordrende tarzanbane får ungerne i gang fredag den 17. og lørdag den 18. februar fra kl. 10.00 til kl. 16.00.

 

Vinterferien afsluttes med et håndboldbrag i Lynghallen den 19. februar kl. 16, hvor GGIF Håndbold tørner sammen med TM Tønder i herrernes 1. division. Klubberne ligger stort set side om side i tabellen, så der er lagt op til et vigtigt opgør.

 

Åbningstiderne i vinterferien afviger naturligvis fra hverdagens, så det er en god idé at orientere sig på magion.dk skriver MAGION i en pressemeddelelse.