Caféen i Gyttegård Golfklub har fået ny forpagter

Der er fundet en ny forpagter til golfklubben - byd Den Lille Kok velkommen - PR-Foto

Caféen i Gyttegård golfklub har fra denne sæsons begyndelse få et ny forpagter.  Det er Den Lille Kok der har overtaget Caféen,  hvor medlemmerne vil få glæde af veltillavet mad i omgivelser af god atmosfære og klubliv, venlig betjening og servering med et smil. ”Det er en udvidelse af Den Lille Koks aktiviteter.

”Det er en super vigtig del af golfklubbens fortsatte udvikling, at have det helt rette team klar til at drive restauranten, og vi føler med dette samarbejde, at vi nu kan servicere klubbens medlemmer, gæster og lokalbefolkningen på bedste vis” udtaler golfmanager Ditte Dam Øhlenschlæger

Vi har høstet en masse gode erfaringer ved at overtage restauranten i Vejle Golf Club, og vi udvider nu aktiviteterne, så også Gyttegårds medlemmer og gæster får en god oplevelse og hyggelig atmosfære omkring deres golfaktiviteter”, fortæller Camilla Lysen, der er indehaver af Den Lille Kok.

I Gyttegård Golfklub vil vi introducere et ”Grab & Go”-koncept, så medlemmerne i det daglige altid vil have mulighed for at få en lækker salat og indbydende smørrebrød i forbindelse med deres besøg. Selvfølgelig vil der også være dage med en lun ret og ekstra lækkerier”, fortæller Camilla Lysen.

Ved klubbens arrangementer vil der selvfølgelig være personale og servering, og Den Lille Kok vil bestræbe sig på at leve op til Gyttegård Golfklubs vision om at give medlemmer og gæster en god oplevelse og sikre en god atmosfære i klubben.

Som i Vejle vil vi naturligvis også tilbyde mad til selskaber og fester, hvor vi også kan stå for serveringen. Vi tilbyder personlig service og kreativ sparring efter mottoet; Alt kan arrangeres – Vi er klar til at hjælpe! Gyttegård Golf Klub har 2 store selskabslokaler i natursmukke omgivelser.

Den Lille kok fortsætter forpagtningen af restauranten i Vejle Golf Club skriver Gyttegård Golfklub i en pressemeddelelse.