Gyttegård Golf Klubs elitehold spiller i weekenden på hjemmebane

PR-Foto: Gyttegård Golf Klub

Alle Gyttegård Golf Klubs elitehold skal i aktion på hjemmebane lørdag

Lørdag møder Gyttegårds herre elitedivisionshold holdet fra Silkeborg/Ry. Matchen starter kl. 8.20 på Gyttegård og Nicolai Højgaard har meldt hans ankomst til matchen. Spillerne fra Gyttegård glæder sig til weekenden og er klar til at byde gæsterne op til dans. Der er vigtige point på højkant mod et stærkt Silkeborghold som også har for vane at stille op til matcherne med meget dygtige spillere.

PR-Foto: Gyttegård Golf Klub

Vinder Gyttegård over Silkeborg overhaler klubben Silkeborg/Ry i puljen men vinder Silkeborg/Ry over hjemmeholdet stikker de lidt fra Gyttegård i tabellen. Det er gratis at komme ud og se matchen og med banens stand vil man helt sikkert komme til at se mange, meget lange slag og god golf.

Søndag spiller holdet mod Odder på udebane. Odder har fået en kanon start på deres første sæson i elitedivisionen men Gyttegård vil gøre hvad de kan for at få revanche fra nederlaget mod Odder d. 6. maj og for at skabe sig selv et godt udgangspunkt til den sidste divisionsweekend senere på året. 

Elite Damar – PR-Foto: Gyttegård Golf Klub

Damerne i 1. division fik en meget flot start på sæsonen med 3 ud af 4 point hentet på udebane i den første weekend. Denne weekend spiller damerne 2 hjemmekampe mod hhv. Aabenraa og Vejle. Der er meget på spil for damerne da to sejre vil give dem en god mulighed for at spille med om et oprykningsspil. Specielt matchen søndag mod Vejle, kan man næsten betragte som en ny-klassiker. De to hold spiller oftest meget tætte matcher og senest blev det også uafgjort i Vejle hvor matchen endte 6-6. Vinder Gyttegårds damer hjemme mod Aabenraa hjemme lørdag kan matchen mod vejle søndag altså blive meget afgørende Både lørdag og søndag slår damerne på hjemmebanen ud fra første tee kl. 8.00. 

Gyttegårds 2. hold vandt i første divisionsweekend deres 2 matcher og fik dermed 4 point. Det samme gjorde Kaj Lykke (fra Bramming) og dermed er der dømt topbrag på hjemmebane lørdag hvor netop Kaj Lykke gæster Gyttegård. Matchen starter kl. 9 og afvikles over 18 huller. Søndag spiller holdet på udebane i Varde. 

Gyttegård har også et senior og et juniorhold. De unge spillere på juniorholdet spiller lørdag hjemme med start kl. 10.00 og søndag drager de unge talenter til Breinholtgård ved Esbjerg. 

Alle hold spiller hjemme lørdag og seniorholdet er det sidste hold der begynder deres match på hjemmebanen. De slår ud kl. 10.40 og de skarpe seniorspillere møder Haderslev der lige som Gyttegård har hentet 2 point den første weekend. Søndag spillerholdet ude mod Sønderjyllands Golfklub (Aabenraa). 

 

PR-Foto: Gyttegård Golf Klub

 

Programmet i Danmarksturneringen betyder altså at der lørdag er en helt unik mulighed for at komme ud og se noget verdensklassegolf på Gyttegårds golfanlæg. Billund kommune er lige nu, som landets øvrige kommuner, ramt af den manglende nedbør. Dette betyder at man ikke må ryge på banen af hensyn til brandfare. Spillerne vil dog gøre deres for at vores modstandere brænder sammen når Gyttegård i overført betydning brænder banen af. 

Alle er velkommen skriver Gyttegård Golf Klub i en pressemeddelelse.