Ugens Film i Grindsted Kino Uge 21/2023

Ugens FilmFoto: René Lind Gammelmark

Ugens Film i Grindsted Kino Uge 21/2023 – er tre film – og du kan læse mere om dem herunder.

 

Asfalt – Spiller: 22. – 23.  maj

Den danske film ‘Asfalt’ er en barsk film om ensomhed på landevejen og svigtende familie, men også om troen på kærligheden og håbet om en bedre fremtid.

Filmen handler om den livstrætte lastbilchauffør Lasse fra Vestjylland, der kører lastbil hele dagen, mens han nipper af en hemmelig flaske. Hans liv forvandles, da en ung kvinder træder ud foran hans lastbil. Lasse når, i sidste øjeblik, at hugge bremserne i, og opdager til sin store overraskelse, at det er René, som han ikke har set i over 15 år. Lasse bliver tvunget til at se fortiden i øjnene, og de må begge træffe afgørende beslutninger, som kan afgøre deres skæbne. 

PR-Foto

Fast & Furious X – Spiller: 24. – 28. maj

Actionfilmen ‘Fast & Furious X’ er den 10. film i bilfranchisen om Vin Diesel som Dominic Toretto og resten af det fartglade team.

I dette næstsidste kapitel bliver Dom og hans familie jagtet af den hævngerrige Dante Reyes – spillet af Jason Momoa – der er søn af narkokongen Hernan Reyes, som Dom og hans hold tidligere har slået ihjel i Fast Five. Dante er dog ikke alene. Han arbejder nemlig sammen med den tilbagevendende skurk Cipher, der spilles af Charlize Theron.

PR-Foto

Den lille havfure – Spiller: 27. – 28. maj

Adventurefilmen ‘Den lille havfrue’ (The Little Mermaid) er en live-action genindspilning af Disneys klassiker fra 1989 baseret på danske H.C. Andersens kendte eventyr.

Ligesom i filmatisering af andre Disney-klassikere som Skønheden og Udyret og Aladdin vil filmen indeholde en blanding af de allerede kendte sange samt nye numre af Alan Menken, der stod bag musikken til den oprindelige film, samt Lin-Manuel Miranda.

PR-Foto

 

 

Ugens Film