Billund Kommune får ny kommunikationschef

Billund Kommune får ny kommunikationschef33-årige Mia Josiassen bliver ny kommunikationschef i Billund Kommune. - PR-Foto: Lasse Hyldager

Billund Kommune får ny kommunikationschef. Det bliver 33-årige Mia Josiassen, der 1. september sætter sig i stolen som ny kommunikationschef i Billund Kommune

Det er en solid ledelsesmæssig erfaring fra den politiske arena Mia Josiassen kommer med. De seneste knap 3,5 år har hun været kommunikations- og sekretariatschef i Evida, som er et statsejet aktieselskab med ansvar for gasdistributionen i Danmark. Tidligere har hun været pressechef i Transport- og Boligministeriet og kampagneleder i Folketings- og kommunalvalgkampe.

Nu skal hun i stedet sikre, at kommunikationen om alt det, der er indeholdt i den brede kommunale administration, bliver fortalt lokalt og inspirerer nationalt. 

”Vi har så mange gode historier at fortælle i Billund Kommune, både i forhold til vores vision og brand om Børnenes Hovedstad og i forhold til den brede pallette af kommunale services og tilbud, som har stor betydning i borgernes hverdag. For os er inddragelse og tydelig kommunikation vigtig, og jeg er slet ikke i tvivl om, at Mia er den helt rigtige til at sætte retningen for det,” siger Thomas Foged, kommunaldirektør i Billund Kommune.

Mia Josiassen starter i sin nye stilling den 1. september og glæder sig til at komme i gang.

For mig er Billund Kommune en ambitiøs og erhvervsvenlig kommune, hvor der er plads til alle – i alle aldre. Jeg glæder mig derfor meget til at bringe mine erfaringer fra den landspolitiske arena i spil, når vi skal realisere de politiske ambitioner, fortælle de gode historier og øge kendskabet til Børnenes Hovedstad. Samtidig er det afgørende, at organisationen fortsat bliver spillet god og er med hele vejen, når vi forløser kommunens potentiale,” siger Mia Josiassen.

Mia Josiassen bor i Aarhus og har en kandidat i kommunikation fra Aalborg Universitet.

 

Fakta: Mia Josiassens karriere indtil nu:

2020-nu        Kommunikations- og sekretariatschef, Evida

2018-2020     Pressechef, Transport- og Boligministeriet

2016-2018     Pressemedarbejder, Transport-, Bygnings- og Boligministeriet

2013-2016     Kommunikationsmedarbejder og politisk assistent for Venstre, Christiansborg

2014-2015     Kampagneleder på Folketingsvalgkamp, Christiansborg

2012-2013     Kampagneleder på Kommunalvalgkamp, Viborg Kommune

2011-2013     Informationsmedarbejder, Internationalt Center for Innovation, Aalborg Universitet