Lørdag den 5. august 2023 blev Musik i Gryden afholdt for 19. gang.

Musik i GrydenFoto: René Lind Gammelmark

Musik i Gryden 2023: Lørdag den 5. august blev Musik i Gryden afholdt for 19. gang.

 

Koncertudvalget siger tak

Mange deltagere har rost Musik i Gryden 2023, og oplevet at musik, lyd og koncertoplevelse var fantastisk og at de valgte kunstnere ramte plet blandt unge og gamle.

-Det er ingen hemmelighed, at arbejdet med at arrangere Musik i Gryden er omfattende og koster mange timers frivilligt arbejde.

 

Det er en stor oplevelse at være tæt på alle de frivillige.

De gør en kæmpe forskel og har hele æren for, at det igen lykkedes at lave Musik i Gryden, udtaler Tovholder Henrik Steen-Andersen og fortsætter -det er vores oplevelse, at der var fantastisk god stemning på pladsen og god købelyst i barer og boder.

 

Alle billetter blev ikke solgt

De mange virksomheder i kommunen gjorde en kæmpe forskel ved at købe billetter til deres medarbejdere og kunder og sikrede dermed en god start på billetsalget. Da de sidste billetter blev solgt ved indgangen den 5. august kunne antallet således opgøres til 3.200 koncertgæster på dagen.

Efter Coronapausen blev der i 2022 som sammenligning solgt 4.500 billetter.

 

Overskuddet går til de 3 GGIF foreninger

Det eventuelle overskud fra Musik i Gryden fordeles til de 3 foreninger under GGIF, håndbold, fodbold og gymnastik. Der er hårdt brug for økonomisk håndsrækning, da der er mange nye projekter og ønsker i foreningerne.

-Vi har mange og store regninger der skal betales og der går lidt tid før vi kan se på det foreløbige regnskab, siger Henrik Steen-Andersen og fortsætter -der har været prisstigninger hele vejen rundt, så vi er lidt spændte på resultatet. Sidste år var vi tæt på jul, før regnskabet kunne afsluttes.

 

Ros og Ris

Koncertudvalget har modtaget gode tilbagemeldinger og forslag til forbedringer, som vil indgå i fremtidig planlægning. Ligeledes vil alle formænd for boder og opbygning af pladsen mødes i efteråret for at evaluere på oplevelserne.

 

Fremtiden

Det er koncertudvalgets oplevelse, at opbakningen til Musik i Gryden er stor, og derfor er arbejdet med næste års arrangement allerede i fuld gang. GGIF´s 3 formænd er således i arbejdstøjet for at afklare mulighederne for fremtiden.

-Vi er glade for det store arbejde som afviklingsgruppen, teknikere, koncertudvalget og de frivillige gør, udtaler Flemming Pedersen fra GGIF Håndbold på vegne af de 3 foreninger – uden deres dedikation, ville vi aldrig kunne gennemføre Musik i Gryden.

Fakta om Musik i Gryden

Endags koncert som arrangeres af fodbold, gymnastik og håndbold i Grindsted GIF. Et koncertudvalg står bag arrangementet på Grindsted Stadion (Gryden), hvor omkring 500 frivillige er involveret og ligger rigtig mange arbejdstimer for gennem en god koncertoplevelse at tjene penge til ungdomsarbejdet i GGIF. Mange frivillige har været med i alle år. Der er plads til 4.500 gæster i Gryden, som byder på god musik, gode varierede madtilbud og fine toiletfaciliteter.