Mads Møller Langvad fejrer den 23. august 2023 sit 25-års jubilæum i LEGO Koncernen

Mads Møller LangvadMads Møller Langvad - PR-Foto: LEGO

Mads Møller Langvad der bor i  Grindsted, fejrer 25- års jubilæum i LEGO Koncernen den 23. august 2023.

 

Den 23. august fejres Mads Møller Langvad ‘s  jubilæum og LEGO takker Mads, for hans 25 år i LEGO Koncernen – hvor Mads er kendt for at være flittig og ihærdig til at sikre LEGO kan producere forme til produktionen og samtidigt være en inspiration for Mads’s kolleger.

 

Tilfældighed

Efter sin skoleuddannelse ledte Mads efter spændende muligheder og faldt over et jobopslag fra LEGO Koncernen i den lokale avis. Derfor var det lidt af en tilfældighed, at han kom i lære i produktionen i 1998. Han blev plastmager i 2002 og arbejdede i mange år på Kornmarken fabrikken. Mads kom derefter til Mould Qualification i 2006 og i dag er han Senior Moulding Process Engineer i Enabling Upstream-teamet.

 

Problemløser

Mads er kendt som en “problemløser” – går en kompliceret sag ikke som forventet? Vi ringer til Mads, og han vil grave, indtil han finder løsningen og forstår alle sagens forviklinger. Denne egenskab var især nyttig med lavvolumenforme samt introduktionerne af LEGO® DOTS. Det tog et år fra den første prototypeform til implementeringen i produktionen, en tid Mads brugte på at lære om denne innovative teknologi og transformere formene til perfekt fungerende værktøjer. Hans systematiske og præcise arbejdstilgang er et stort aktiv for alle vores projekter. Som træner for kolleger har han rejst til alle vores produktionssteder – fra Mexico, til Ungarn, samt hele vejen til Kina – og spillet en stor rolle i at opkvalificere MQ-kolleger over hele verden.

 

Nem at arbejde sammen med

At arbejde med Mads er meget nemt. Han giver sig altid tid til at hjælpe kollegaer og er en fantastisk teamplayer. Hans store viden om støbeforme, produktion og kvalifikationer gør ham til en gå-til person med spørgsmål og hjælp til.

Jubilæet bliver fejret ved en lukket reception onsdag den 23. august 2023 i LEGO Campus.