Lions Nytårskoncert 2024 med Louise Fribo som årets solist

Foto: René Lind Gammelmark

Lions Billund-Grindsted afholder som sædvanligt den årlige nytårsfest – Lions Nytårskoncert 2024 på Grindsted Gymnasium den 7. januar 2024.

Det er igen Odense  Blæserne, der med et imponerende repetoire og højt humør der under ledelse af John Frederiksen sørger for feststemningen og byder det nye år velkommen.

I år er det lykkedes at få sopranen Louise Fribo som solist. Hun har optrådt i flere operaer, operetter og musicals med stor succes både herhjemme og i udlandet samtidig med, at hun på smukkeste vis fortolker mange kendte sange såvel fra diverse film som fra Højskolesangbogen. Med sin klare, lyse stemme vil hun udgøre et spændende modspil til de fynske blæsere og bidrage til at skabe en betagende oplevelse. Louise Fribo har også medvirket i film og TV-Serier.

Lions Nytårskoncert 2024

Louise Fribo – PR-Foto

 

Koncerten starter kl. 14.30 og afholdes sædvanen tro på Grindsted Gymnasium.

Dørene åbnes allerede kl. 13.30, og du vil ved ankomsten blive budt velkommen med et glas bobler – som det hører sig til i en så festlig anledning.

 

Du kan nu købe billet til koncerten 

Lørdag den 4. november kl. 9.30 -11.30 og tirsdag den 7. november kl. 16 – 17.30  kan du købe billetter i henholdsvis Magion i Grindsted og Super Brugsen i Billund. Derefter sælges billetter hos KVICKLY Grindsted i kiosken og ved henvendelse til LIONS på tlf. 40993763 – til den beskedne pris af 275 kr.

Nytårskoncerten arrangeres i samarbejde med K.G. Hansen og Sønner A/S, Vestjysk Bank, Brians Renovation og Kvickly Grindsted skriver Lions Billund-Grindsted i en pressemeddelelse.

Lions Billund-Grindsted håber, at du vil unde dig selv at opleve nogle forrygende timer i det bedste, musikalske selskab og samtidig være med til at støtte op om en populær tradition og dermed det velgørende arbejde, som Lions udfører.

 

Du kan læse mere om sidste års Nytårskoncert og se billeder herunder

Lions Nytårskoncert: An der schönen blauen Donau udsat for messingblæsere