Ny event og Marketingsmedarbejder på vej til MAGION

event og MarketingsmedarbejderPernille Steffensen - Arkivfoto: René Lind Gammelmark

MAGION er glade for at annoncere, at Pernille Hollesen Steffensen vil tiltræde som Event og Marketingsmedarbejder den 1. januar 2024.

Pernille vil begynde med en todages arbejdsuge indtil den 15. april 2024 på grund af barsel, hvorefter Pernille vil arbejde på fuld tid.

Pernille bringer en imponerende baggrund med sig til MAGION, hun har tidligere arbejdet som eventkoordinator/chef i Legoland, hvor hun har specialiseret sig i udvikling af events, shows og underholdning. Pernille har også arbejdet som selvstændig de seneste år og har fokuseret på salg, marketing og events. Disse kompetencer passer perfekt ind i MAGIONs søgning efter en ny medarbejder.

MAGION ser vi frem til at byde Pernille velkommen og ser allerede frem til det værdifulde bidrag, hun vil bringe til vores team. Der venter mange spændende opgaver, herunder afslutningen af næste års eventsprogram inden for sport og kultur. En af de mest spændende udfordringer bliver dog at styrke forbindelsen mellem erhvervslivet og MAGION samt at øge brugen af MAGIONs faciliteter.

MAGION er overbevist om, at Pernille vil spille en afgørende rolle i at opfylde vores mål og skabe fantastiske oplevelser for vores gæster. Vi glæder os til at byde Pernille velkommen i vores team og se hendes kreativitet og erfaring i aktion.

Pernille Hollesen Steffensen er bosat i Grindsted med sin familie.