Kultur- og Fritidsrådet inviterer idrætslivet til dialog og stormøde

Kultur- og Fritidsrådet inviterer torsdag den 9. november til et ”stormøde” for idrætslivet i Billund kommune for at sætte fokus på, hvad der rører sig i foreningerne og idrætslivet. Alle med interesse for idræt og bevægelse kan deltage, og tilmelding er påkrævet.

Kultur- og Fritidsrådet er et demokratisk valgt organ, der fungerer som talerør for alle kultur- og fritidsaktører i Billund Kommune. Med stormødet håber de at få et indblik i, hvad der sker i foreningerne og idrætslivet generelt, ligesom de gerne vil sætte fokus på, hvordan de kan understøtte forenings- og idrætslivet i hele kommunen.

Stormødet afholdes den 9. november fra kl. 17.30 til 21.00 i MAGION, hvor det blandt andet vil være muligt at møde Morten Bennekou.

Morten Bennekou er elitechef i Danmarks Cykle Union, og står bag talentudviklingskoncepterne, der har formet stjerner som Jonas Vingegaard, Mads Pedersen, Magnus Cort og mange flere – som har ført dansk cykling til resultater i verdensklasse. På stormødet den 9. november vil Morten Bennekou fortælle om vinderkultur, motiverende ledelse og talentudvikling. – PR-Foto/Dan Møller

Foredrag med Morten Bennekou, elitechef i Danmarks Cykle Union

Morten Bennekou er elitechef i Danmarks Cykle Union og står bag talentudviklingskoncepterne, der har formet stjerner som Jonas Vingegaard, Mads Pedersen, Magnus Cort og mange flere – som har ført dansk cykling til resultater i verdensklasse. 

I sit daglige virke har Morten et stort ansvar for, at dansk cykelsport leverer medaljer ved VM og OL i de fire olympiske cykeldiscipliner; landevejscykling, banecykling, MTB og BMX. Tidligere var Morten ansat som sportsdirektør, træner og coach på det hollandsk/tyske World Tour-hold Team Sunweb (det nuværende Team DSM).

På stormødet den 9. november vil Morten Bennekou fortælle om vinderkultur, motiverende ledelse og talentudvikling.

 

Baglandsmøder med kultur- og fritidslivet

Stormødet med idrætslivet er en del af de baglandsmøder, som Kultur- og Fritidsrådet igangsatte i starten af året. Formålet med møderne er at blive klogere, identificere mulige udfordringer samt at samle alle succeserne til videre inspiration.

I januar 2023 afholdte Kultur- og Fritidsrådet baglandsmøde for de idébetonede foreninger, og nu er turen kommet til idrætsområdet. 

Læs mere om Kultur- og Fritidsrådet i Billund Kommune

 

Program

  • Kl. 17:30: Velkommen
  • Foredrag: Vinderkultur, motiverende ledelse og talentudvikling v/ Morten Bennekou, Elitechef i Danmarks Cykel Union.
  • Indspark/oplæg: Tendenser for fremtidens idrætsliv
  • Pause m. spisning
  • Faciliteret dialog: Foreningernes perspektiv på idrætslivet i Billund Kommune
  • Kl. 21:00: Tak for i dag

Tilmelding er påkrævet 

Det er gratis at deltage, og der vil være forplejning til mødet