Billund KarriereTour Tech med knapt 250 deltagere

Billund KarriereTour TechFoto: Billund Erhverv

Torsdag afholdt Billund Erhverv Billund KarriereTour Tech hvor knapt 250 studerende fra VIA Aarhus, VIA Horsens, SDU, Aarhus Universitet, Erhvervsakademi Dania, EASV, Rybners og Erhvervsakedemiet MidtVest deltog.

Skolerne besøgte hver i sær 3 af de 8 deltagende virksomheder, og samledes sidst på dagen på Kløvermarken 35 hos Billund Erhverv.

 

Entusiasme og interesse

Det var en fantastisk dag, hvor interessen og entusiasmen hele tiden hang i luften – man kunne virkelig mærke den begejstring de studerende havde for deres fag fortæller Frank Zarp Truelsen fra Billund Erhverv. Det var en blandt flok af maskiningeniører, eksportingeniører, produktions teknologoer, logistikstuderende, tekniske designere og ingeniører i integreret design, der var på besøg hos de 8 virksomheder.

 

En times minimesse

I forbindelse med mødet hos Billund Erhverv, var der planlagt en times minimesse, hvor virksomhederne var repræsenteret med en stand. Dermed kunne de studerende få stillet de sidste afklarende spørgsmål, og få skabt kontakt til mulige kommende arbejdsgivere. Hele bygningen susede af liv – på trods af at de studerende havde været igennem en lang dag hvor de havde fået mange informationer foræller Frank Zarp Truelsen fra Billund Erhverv.

 

De fortalte de besøgende

Ahmad Ismael,  produktionsteknolog fra Erhvervsakademi Midtvest i Herning

Det var en interessant tur rundt til de forskellige virksomheder, og der var rigtig meget information. Det er ret fedt at tale med virksomhederne til sidst.

Billund KarriereTour Tech

Ahmad Ismael

Valdemar Sommer, Maskiningeniør fra VIA Horsens

Det var en rigtig fin dag. Jeg har fået talt med flere af virksomhederne her til sidst, og har fået gode idéer til fremtidige projekter

Billund KarriereTour Tech

Valdemar Sommer – Foto: Billund Erhverv

 

Tippi Lyndryp, Maskiningeniør fra Aarhus Universitet

Det var super spændende at se forskellene mellem de mindre virksomheders produktionsapparat og så LEGO, og det var fedt med samling her til sidst, hvor man kunne tale med virksomheder og andre studerende.

Billund KarriereTour Tech

Tippi Lyndrup – Foto: Billund Erhverv

Følgende virksomheder fik besøg

Anmasi
Billund Aquaculture
C.K. Produktion
Davinci 3D
HN Group
LEGO
Stansomatic
Zebicon

 

Billund KarriereTour arrangeres af Billudn Erhverv, og støttes af Billund Kommune og Ole Kirk’s Fond.