Se de mange billeder: 3023 var til julemesse i Grindsted søndag den 5. november 2023

Foto: René Lind Gammelmark

Der var 3023 gæster til julemessen i Grindsted søndag.

Lørdag og søndag har der været i alt 6346 gæster til Julemessen  – og du kan se billeder fra messen i galleriet i bunden af artiklen.

 

På de forskellige stande var der lige som lørdag forskellige aktiviteter. Moderaterne havde besøg af minister Mette Kierkgaard på deres stand fra kl. 12 til 14, hvor folk kunne komme og få en snak med hende.

Der var lige som lørdag en god stemning både blandt gæsterne og blandt dem der havde en stand.

 

Søndag eftermiddag fik Netavisen Grindsteds redaktør en snak med Bønne Lillelund fra Lillelunds Julemuseum i Brørup. Han og tvillingebroderen Brian havde nemlig en stand på julemessen.   De to havde også lavet noget promovering af messen, ligesom Bønne havde lavet juledekorering af scene og café området i MAGION Hal 1+2.  

Han fortalte at det var tydeligt at købelysten var faldende blandt folk – mens der var Corona købte folk mere julepynt, men herefter er salget gået en del ned.  Bønne synes at gæsterne på julemessen er rigtig søde, og han har fået mange gode snakke med folk, der blandt andet lige skulle hilse på ham fordi de havde genkendt ham fra TV.

 

Kl. 13.15 kunne Jul i Grindsted udvalget også melde udsolgt af den lokale julekalender – der er blevet lavet 1500 af.

 

Se de mange billeder fra søndagens julemesse i galleriet herunder (klik på billederne for at se dem i stor størrelse)