10 mio. kroner ekstra til uddeling af julehjælp i 2023

10 mio. kroner ekstra til uddelingAnni Matthiesen - PR-Foto

Anni Matthiesen fortæller i en pressemeddelelse at der er 10 mio. kroner ekstra til uddeling af julehjælp i 2023.

 

”Jeg har som Venstres socialordfører, de seneste uger mast på over for socialministeren for at finde ekstra penge til julehjælp.

Dette kan jeg nu hermed meddele er lykkedes – og der er i alt fundet 10 mio. kroner ekstra til uddeling af julehjælp i 2023 – hvilket glæder mig rigtig meget” udtaler Anni Matthisen, Venstres socialordfører.

 

Midlerne skal udgøre en ekstra håndsrækning til de familier, som har det sværest og fordeles som direkte tilskud til de 21 organisationer, der fik tilskud fra ansøgningspuljen til støtte til landsdækkende, frivillige organisationers uddeling af julehjælp. Dispositionen finansieres af uforbrugte midler fra udviklings- og investeringsprogrammerne.

 

”Rigtig mange steder er der lige nu venteliste for at kunne få en hjælpende hånd til jul og rigtig mange udsatte familier får nu forhåbentlig glæde og gavn af en håndsrækning til at kunne fejre julen og jeg føler mig i dag som en rigtig julemand, som kan dele lidt flere gaver ud” fortæller Anni Matthiesen, Venstres socialordfører i pressemeddelelsen.