Kris Jensen Skriver er ny turismeordfører

Kris jensen Skriver og Morten Bødskov - PR-Foto

Nyt ordførerskab til folketingsmedlem

I forbindelse med en omkonstituering i den socialdemokratiske folketingsgruppe er det lokalvalgte medlem Kris Jensen Skriver blevet tildelt posten som turismeordfører.

Kris udtaler i den forbindelse:

”Jeg er meget glad for at have fået posten som mit partis ordfører på netop turismen, der er særdeles vigtig for mit område. Turismen er afgørende for en udvikling i hele landet – og i Sydjylland har vi stor succes med at få turister hertil. Jeg vil arbejde på at fortsætte den udvikling og være i tæt dialog med interessenterne, så vi sammen kan sikre en fortsat god udvikling, der netop kan være med til at skabe arbejdspladser, vækst og udvikling. Det ser jeg frem til blandt andet at samarbejde med minister Morten Bødskov om”.

Udover at være blevet ordfører for et nyt område, så er det også aftalt, at Kris Jensen Skriver indtræder i Erhvervsudvalget og udtræder af Kirkeudvalget.