Unge ønsker variation i jobbet

Foto: René Lind Gammelmark

Når WOW PARK Billund søger medarbejdere til sæson 2024, kan den lokale lege- og forlystelsespark tilbyde forskellige jobmuligheder.

Vi ved fra vores interne medarbejderundersøgelser, at de unge mennesker gerne vil skifte mellem forskellige jobfunktioner, og det kan vi tilbyde i WOW PARK Billund, siger Park Manager Karina Hansen i en pressemeddelelse.

Vi søger både deltidsmedarbejdere, weekend- og sæsonmedarbejdere, teamkoordinatorer, parkvagter og eventmedarbejdere til næste sæson, og der er rig mulighed for at bytte rundt mellem forskellige jobfunktioner i løbet af sæsonen.

 

Vi er selvfølgelig glade for, at en del af vores medarbejdere kommer igen år efter år.

Det ser vi som en anerkendelse af, at vi tilbyder nogle spændende jobs og et godt arbejdsmiljø, men de unge skal selvfølgelig også videre med at studere i andre byer, så vi har også brug for nye medarbejdere hvert år. Om du er studerende, har sabbatår eller er i gang med senior-livet, kan vi bruge dig i WOW PARK, siger Karina Hansen.

Nye medarbejdere i WOW PARK kommer igennem flere uddannelsesdage, og på første arbejdsdag følger man altid en erfaren medarbejder, så man er klædt godt på til at modtage sæsonens gæster fra den 23. marts til 2. november. Vi ved af erfaring, at oplæringen er vigtig, og derfor prioriterer vi en grundig træning for alle de nye medarbejdere, slutter Karina Hansen.

WOW PARK ser i øvrigt meget frem til jobmessen i Billund Idrætscenter lørdag den 20. januar, hvor LEGOLAND Billund, LEGO House, Lalandia og Billund Airport Hotel også deltager.