Kai’s Corner: LoG på besøg i Ansager – 2.del af 3 dele

Kai's Corner

Af Kai Bayer

LoG på besøg i Ansager – 2. del af 3.dele

Kai Bayer besøgte Ansager den 7. juni 1991

Kai besøgte Kræmmerhuset. Hvordan startede det?

Jo, jeg fandt ud af, at det kunne være spændende at drive den her butik, og jeg mente at den butik godt kunne gå her i Ansager. Jeg har før været i butik, i en Brugs. Her i Kræmmerhuse handler jeg med alt. Næsten da, spøg og skæmt, gaveartikler og sko.

 Jeg startede med butikken den 4. marts i år (1991), og der er flere og flere, der kigger indenfor og handler her. Det var en lidt kedelig opstart, men altså jeg kan mærke nu at der kommer flere folk end der kom før. Jeg handler også med sjove ting – her f.eks. bolsjer med peber i, lightere der siger bang, når man tænder dem, en barklokke og sjove håndklæder, hvor der står noget på.

Jeg har tænkt, at det skulle være en anderledes butik med anderledes ting, for det manglede vi møj.

Jeg har jo også boet i Ansager hele mit liv, og jeg er født her. Men jeg synes, at det kunne være en lidt kedelig by, og derfor syntes jeg, at der så godt måtte ske noget andet, noget sjovt. Og der manglede et sted, hvor bl.a. børnene kunne komme ind at handle uden at det kostede for mange penge. Men jeg har ikke et øjeblik spekuleret på at flytte væk fra byen. Ansager er en rigtig god by at bo i for børn, i stedet for at de skal bo i større byer med store skoler. Alle kender jo alle her i byen, og der er ingen der kan rende nogen steder, uden at hele byen ved det .

Og nu er der jo idrætsfest i byen i 14 dage, og jeg er så tit omme på stadion, som jeg kan være der. Men jeg hjælper ikke der omme. Men jeg skal da med til den store fest, når det er så vidt.

 

Læs tredje og sidste del af historien på tirsdag den 30. januar 2024