Røde Kors Grindsted inviterer til generalforsamling og foredrag

Røde Kors Grindsted inviterer til generalforsamling

Opdateret den 19. februar 2024

Røde Kors Grindsted inviterer til  generalforsamling torsdag den 22. februar 2024 fra kl. 19 til 21.30 på Mødestedet i Grindsted 

Det foregår i den store sal, Nygade 29 i Grindsted

Røde Kors Grindsted inviterer til generalforsamling, som indledes med et spændende foredrag med Jørgen Nielsen fra Hedensted. Jørgen har været på Røde Kors studietur til Malawi i 2023.

Der er i øjeblikket 5 medlemmer i bestyrelsen, men de vil gerne have flere med. Så hvis du har lys til at være med i en glad og aktiv bestyrelse opfordrer bestyrelsen folk til at stille op. Man er velkommen til at kontakte Anne Eriksen hvis man vil vide mere.

Af hensyn til forplejningen, vil vi gerne have at man på forhånd tilmelder sig, hvilket skal ske  til: anne.eriksen41@gmail.dk eller på SMS 44119738  men ingen bilver afvist i døren!

 

Om foredraget:

Jørgen Nielsen starter sit foredrag med en kort generel orientering om Røde Kors.  Herefter giver han en introduktion til landet Malawi, og fortæller om sine oplevelser på studieturen han var på i 2023.

Jørgen kommer i foredraget til at fortælle om et biavlerprojekt, Jenifas hus med energibesparende foranstaltninger, toiletbygning og “håndvask”. Desuden fortæller han om en børnehave, en mødregruppe samt træplantning og meget mere skriver Røde Kors Grindsted i en pressemeddelelse.