127 så Baronessen fra benzintanken i Grindsted Kino onsdag aften

Foto: René Lind Gammelmark

127 så Baronessen fra benzintanken i Grindsted Kino onsdag aften, hvor Gamle Film klub Grindsted i samarbejde med Grindsted Kino og kulturhus viste filmen.

Både Mark Lindberg fra filmklubben og Marianne Sørensen fra Grindsted Kino og Kulturhus var rigtig godt tilfredse over det flotte fremmøde.

Det summede ligefrem af aktivitet da Netavisen Grindsteds redaktør var forbi biografen 18.45.  Der var også godt gang i salget af popcorn og sodavand. Rundt ved bordene blev der rigtig hygget.

127 så Baronessen fra benzintanken

Der blev hygget ved bordene – Foto: René Lind Gammelmark

Det var en meget blandet skare af biografgæster, der var yngre, ældre, mænd og kvinder, men fælles for dem alle var at de skulle ind for at se en god gammel klassiker i biografen.

Sidste gang – som også var første gang der blev vist en film i klubben, var der 128 inde for at se filmen. Til dagens film var der dog 16 der havde reserveret billet, men ikke kom og hentede billetten.

127 så Baronessen fra benzintanken

Der blev solgt sodavand og popcorn i stride strømme – Foto: René Lind Gammelmark

Næste film

Næste gang der skal vises film er med 99% sikkerhed onsdag den 22. maj 2024 kl. 19.00

Mark Lindberg opfordrer til at man går ind og sender en besked til filmklubben via deres facebookside hvis man har et forslag til hvilken film man godt kunne tænke sig at se.

Du finder filmklubben på facebook HER

Der blev rigtig hygget ved bordene – Foto: René Lind Gammelmark

Der var travlhed i Kiosken – Foto: René Lind Gammelmark