24 var til infomøde om Grindsted Festuge

24 var til infomøde om Grindsted FestugeFoto: Johnny Hansen

24 personer var til infomøde om Grindsted Festuge torsdag den 7. marts 2024 

Grindsted Festuge kommer i 2024 til at løbe af stabelen fra fredag den 23. august 2024 til og med søndag den 1. september 2024.

Billund Kommune orienterede om de muligheder der var for at søge tilskud til de arrangementer man ville afholde i forbindelse med festugen.

Folkene fra Grindsted Festugen fortalte lidt om baggrunden for festugen, og at i år er det ikke en del af TrekantFest.  En af de nye tiltage der kommer i år er at teltet på Nørre Torv vil være stillet op allerede fra fredag den 23. august (altså weekenden op til festugen) Teltet vil så blive fjernet om tordagen , for at gøre plads til et kæmpe streetfood marked der vil blive afholdt på Nørre Torv fredag, lørdag og søndag.  Der vil være gadeteater i centrum af Grindsted lørdag den 24. august. 

Ældre Sagen har allerede en del forskellige arrangementer klar til tirsdag i festugen. Det har de tidligere haft stor succes med.

Det er stadig festugens håb at så mange som muligt vil byde ind med så mange arrangementer som muligt i festugen der vil være fra den 23. august til og med søndag den 1. september.

24 var til infomøde om Grindsted Festuge

Foto: Johnny Hansen

24 var til infomøde om Grindsted Festuge

Foto: Johnny Hansen

Foto: Johnny Hansen

Foto: Johnny Hansen