Oliver Fodor Rasmussen deltager i Europamesterskabet

Oliver Fodor Rasmussen deltager i EuropamesterskabetOliver Fodor Ramsussen - PR-Foto

Den 13-årige Grindsted dreng, Oliver Fodor Rasmussen deltager i Europamesterskabet

Oliver kører gokart med de bedste i verden og er tilknyttet et italiensk fabriksteam CRG.

Olivers sæson 2024 er for alvor skudt i gang med løb i udlandet i gokartklassen OK Junior.

To gokartbaner i Norditalien dannede ramme om løbsserien, World Series of karting (WSK), hvorefter turen gik til Valencia i Spanien, hvor der blev kørt Champions of the Future, et optaktsløb til 1. afdeling af EM. Løbene blev brugt til at udvikle gokarten, motor og Oliver som kører.

Natalia Balbo, Teamchef for OKJ får feedback på gokarten af Oliver – PR-Foto

Oliver Fodor Rasmussen har evaluering med teamchefen og Motortuner Machac – PR-foto

Coach Viktor Gustavsson, tidligere verdensmester, kommer med justeringer til Oliver – PR-Foto

Europamesterskabet

Mesterskabet består af fire afdelinger, der køres på fire forskellige baner i Europa. Deltagerne kommer fra hele verden og alle gokartfabrikker og de bedste gokartteams er repræsenteret. 1. afdeling blev kørt i Valencia med 100 deltagere i OK Junior klassen. Oliver kvalificerede sig til finalen som eneste CRG kører i OKJ klassen. Finaledeltagerne er de 36 bedst placerede efter fem kvalifikationsheats. Han startede finalen fra en 29. plads og sluttede som nr. 14, der ud over et super flot resultat også hjembragte vigtige point til mesterskabet.

Oliver Fodor Rasmsusen her med medaljen for kvalificering til EM finalen i Valencia – PR-Foto