Nomineret til årets idrætsforening

GrindstedArkivfoto: René Lind Gammelmark

Nomineret til årets Idrætsforening: Grindsted Cykel Motion  samt Grindsted Gymnastik & Idrætsforening

To af de tre nominerede til Årets Idrætsforening i DGI Sydvest er fra Grindsted. 

På DGI’s hjemmeside kan man læse hvilke foreninger der er nomineret til titlen som Årets Idrætsforening

 

Grindsted Cykel Motion

Det sociale er i højsæde hos Grindsted Cykelmotion, hvor der er plads til alle, i alle aldre, som har lyst til at køre på MTB, Gravel eller racercykel.

Hos Grindsted Cykelmotion er det vigtigste for klubben, at deres medlemmer for en god oplevelse af at dyrke motion på den 2-hjulede cykel sammen med andre.

Klubben har forskellige hold, der passer til alle tempi. De har også et ordsprog der siger at alle kører ud sammen og kommer hjem sammen.  I Grindsted Cykelmotion har de arbejdet med aktivitetsudvikling ved hjælp af DGI.

Det har blandt andet resulteret i, at de har startet et nyt hold med 20 nye ryttere, som alle er glade for at være en del af holdet.

Grindsted Cykelmotion har om knapt en månedstid deres landevejsløn, Stjernetour De Grindsted som bliver afviklet for 30. gang den 4. maj 2024.

Se nomineringsvideoen herunder

 

 

Grindsted Gymnastik & Idrætsforening (GGIF Fodbold, Gymnastik og Håndbold)

I Grindsted Gymnastik & Idrætsforening vægter de ansvarlighed, engagement, fællesskab, kvalitet, rummelighed og åbenhed øverst, og disse ord er samtidig også foreningens værdigrundlag.

Foreningen har haft en medlemsfremgang på 300 medlemmer fortæller Rikke Kirkegaard – der uddyber at det svarer til en god stigning på 20%, hvilket vi er rigtig godt tilfredse med.

I foreningen har vi meget fokus på børn og unge fortæller Mathias Vips Landen Jeppesen. Vi vil gerne finde ud af hvad der motiverer folk til at gå til en idræt. Det har vi blandt andet brugt vores GO-projekt til at finde ud af, hvad er det, der rører sig blandt børn og unge. Og hvordan kan vi få dem over til at dyrke den idræt, de nu elsker.

Uanset om man mest møder op til træning for at hygge sig med vennerne, eller dygtiggøre sig så meget som muligt, Så er man altid velkommen i vores forening fortæller Betina Eliseholm. Vi har plads til alle, der ønsker at spille håndbold.

Vores Lykkeligahold har længe haft et ønske om at blive en del af det lokale foreningsliv fortæller Tove Hausnap Knudsen fra Lynghedens Lykkebørn. GGIF Håndbold har været rigtig gode til at tage imod os, og give plads til os. Det er vi mægtig glade for. Vi er ret stolte af at repræsentere GGIF, når vi er til stævner. Specielt når vi er i Boxen i Herning.

Du kan se nomineringsvideoen herunder