KFUM Idræt Vorbasse scorer stort beløb i sponsorstøtte

KFUM Idræt VorbasseKFUM Idræt Vorbasse er en ud af cirka 2.500 klubber og foreninger, der har en sponsoraftale med OK og dermed nyder godt af støtte fra OK. Foto: OK

KFUM Idræt Vorbasse scorer stort beløb i sponsorstøtte fra Energiselskabet OK

 

KFUM Idræt Vorbasse har gennem sin sponsoraftale med energiselskabet OK og SuperBrugsen Vorbasse fået udbetalt over 29.000 sponsorkroner

Gennem sin sponsoraftale med OK og SuperBrugsen Vorbasse modtager KFUM Idræt Vorbasse et stort beløb til foreningens kasse. Sponsorchecken lyder på hele 29.978,39 kroner. 

Man kan støtte KFUM Idræt Vorbasse ved at tanke hos SuperBrugsen Vorbasse. Det er nemlig OK og forhandleren, der udbetaler pengene til foreningen.

”Vi må erkende, at håndbold er en dyr sport at drive med udgifter til stævner, dommere med videre, så det bruger vi nogle af sponsorpengene til. I år har vi også købt kegler til håndbold, som børneholdene kan bruge, når de træner, ” fortæller Jesper Bay Lundgaard, der er formand for K.F.U.M. Idræt Vorbasse i en pressemeddelelse.

 

Dobbelt støtte med OK-app

OK’s kunder har sparet pengene op til foreningen ved at tanke på deres OK-kort. Vælger kunderne at knytte OK-kortet til sponsoraftalen, støtter de nemlig kvit og frit for hver liter brændstof, der tankes på kortet. 

Sponsoraftalen betyder, at klubber og foreninger kan få fem øre for hver liter, en bilist tanker hos OK. Derudover kan foreningerne få fem øre ekstra for den samme liter, hvis den lokale bilist køber el hos OK.

Støtten fra OK bliver endda endnu højere, hvis en bilist vælger at støtte en klub eller forening via OK’s app. OK dobler nemlig støtten op til 10 øre per liter, hvis en bilist betaler med OK-appen.