Genstand fra Billund Lufthavn blev sprængt ved Ribe Landevej i nærheden af Hejnsvig lørdag aften

Foto: René Lind Gammelmark

Genstand fra Billund Lufthavn blev sprængt ved kontrolleret sprængning ved Ribe Landevej i nærheden af Hejnsvig

Forsvarets ammunitionsryddere foretog lørdag aften en kontrolleret sprængning af den genstand, som blev indleveret til politiet i Billund Lufthavn i går i forbindelse med bombetruslen. Det foregik i et område omkring Hejnsvig, hvor det blev vurderet forsvarligt.

Netavisen Grindsted var lørdag aften ved Ribe Landevej, hvor vejen var spærret fra Katrinebjergvej ved Hejnsvig og ud til Boldingvej. Man kunne ikke køre ud på Ribe Landevej fra Boldingvej, da politiet havde spærret vejen ved cykelstien mellem Grindsted og Hejnsvig.

Man kunne fra stedet se Forsvarets køretøjer samt en af politiets køretøjer, muligvis indsatslederbilen.

Da afspærringen blev ophævet, kunne man se en af Forsvarets medarbejdere med EOD på ryggen, gå med en spade sammen politifolk.

Foto: René Lind Gammelmark

Den pågældende mand, der blev anholdt i Billund Lufthavn omkring kl. 10.30 i går, blev fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Horsens kl. 10.00. Han er blevet varetægtsfængslet i 4 uger.

 

Grundlovsforhøret blev afholdt for dobbeltlukkede døre, og af den grund kan Sydøstjyllands Politi på nuværende tidspunkt ikke dele yderligere oplysninger om hændelsen og herunder heller ikke om, hvad manden er sigtet for skriver Sydøstjyllands Politi i en pressemeddelelse.