Sydbank i Billund og Grindsted får fælles filialchef

Sydbank iMarianne Rasmussen - Foto: René Lind Gammelmark

Erfaren filialchef vil synergioptimere Sydbank i Billund og Grindsted

 

Marianne Rasmussen er udnævnt til filialchef for Sydbanks afdelinger i både Billund og Grindsted.

Forretningsmæssigt og geografisk får den erfarne 59-årige filialchef i Billund dermed ansvar for to afdelinger, der dækker hele Billund Kommune. Afdelingerne har tilsammen ti medarbejdere skriver banken i en pressemeddelelse.

 

Marianne Rasmussen ser frem til det kommende samarbejde:

Der er masser af fordele, når man videndeler og udveksler erfaringer. Derfor ønsker vi, at vores to afdelinger i Billund Kommune skal arbejde tættere sammen. Det vil både være med til at styrke medarbejderstaben, så vi naturligt kan supplere hinanden. Det giver flow og energi, og det vil gavne vores nuværende og kommende kunder. Desuden vil det gøre os mere synlige i kommunen, siger Marianne Rasmussen, der glæder sig til at tage ledelsesstafetten.

 

Tilbage til hjembyen

For Marianne Rasmussen er de nye muligheder samtidig lidt som at komme hjem igen.

Jeg er oprindelig udlært i Sydbank i Grindsted (dengang Varde Bank), hvor jeg arbejdede som kunderådgiver indtil 1992. Efter en periode i erhvervsafdelingen i Aarhus vente jeg tilbage til Grindsted, hvor jeg fik en lederuddannelse, fortæller hun.

Det førte hende rundt i banken, til bl.a. Luxemburg, Sønderborg, Peberlyk og Odense. I 2000 fik hun sit første lederjob i Sydbank Ansager, og efter en kort afstikker udenfor banken vendte hun tilbage, først som filialchef i Give og herefter Billund.

 

Nu står hun så i spidsen for den fælles ledelse for Billund og Grindsted. Og hun glæder sig – ikke mindst til at udvikle samarbejdet mellem to virkelig gode afdelinger, siger hun.

Privat er Marianne bosat i Østbyen i Grindsted. Hun er en passioneret rytter og bruger fritiden på sin dressurhest, der er opstaldet i Grindsted Rideklub, hvor hun også er aktiv i foreningsarbejdet.

Torsdag den 23. maj kl.15-17 er der åbent hus i afdelingen i Grindsted, hvor Marianne glæder sig til at hilse på kunder, forretningsforbindelse og venner fra både Billund og Grindsted.