Mindeord over Bodil Strandhave af Annie Madsen og Carsten Thomsen

MindeordFoto: iStock/vovik_mar

Mindeord over Bodil Strandhave.

Der blev så stille mandag den 20. maj 2024 da vi fik meddelelsen om, at vores alle sammens Bodil var gået bort.

En af de helt store frivillighedspersoner i Hejnsvig Idrætsforening er her ikke mere. Bodil har i mere end fyrre år været en del af foreningen.

Det startede med en plads i ungdomsudvalget, da hendes drenge begyndte at spille fodbold.

Hun var meget engageret og blev hurtigt en del af foreningen og har siden varetaget mange forskellige opgaver, blandt andet bestyrelsesarbejde, ansvaret for driften af klubhuset. 

Var der indkaldt til arbejdslørdag, stod hun for forplejningen og var ikke sen til at svinge en pensel.

 

Bodil var meget optaget af det sociale liv, ved arrangementerne i foreningen og nød hver en sludder hun fik med børn og voksne.

Igennem mange år var hun primus motor for foreningens pølsevogn i forbindelse med Vorbasse Marked, et marked hun hvert år så frem til at deltage i. Bedst var det om lørdagen, når Kandis gik på scenen.

De årlige stævner indendørsfodbold stod højt ved Bodil, efter dagens anstrengelser nød hun, at vi samledes og evaluerede over en grøn Slots.

Bodil elskede fodbold og så alle de kampe, kalenderen tillod, hun var meget partisk og en del dommere har fået skældud, hvis noget gik Hejnsvig imod.

 

I en del år stod Bodil og Hans for udlejning og pasning af Hejnsvig Forsamlingshus, Bodil var fast inventar til det ugentlige bankospil.

Vores fællesskab i Hejnsvig Idrætsforening, udviklede sig til et nært venskab med Bodil, hun var en meget varm, kærlig og gæstfri person, vi har drukket mange kopper kaffe i hendes køkken.

Havde hun fået en stor flæskesteg af fryseren, var hun ikke sen til at invitere vore familier til aftensmad, små sammenkomster som både børn og voksne nød i fulde drag.

Vore børn har altid betydet meget for Bodil og hun bekymrede sig om deres liv og fulgte med i deres udvikling, denne kærlighed var gengældt af børnene.

Ungerne nød specielt at komme på besøg hos Bodil i den søde juletid, i stuen var der et kæmpe slikfad til fri afbenyttelse, mens de voksne hyggede i køkkenet.

Bodil og Hans blev tit forvist til køkkenet, da stuen ofte var fyldt med unge mennesker, der festede eller spillede spil.

Bodil var utrolig hjælpsom, hun mødte op hvis vi havde brug for hjælp, om det var havearbejde eller udgravning til en tilbygning, så stod hun der.

 

Bodil du vil altid være en del af os og vi vil savne de mange hyggestunder, snakke, ture, som vi har haft sammen.

Vore tanker går til Hans, Carsten, Anders og Lars.

Selvom du har forladt os, vil dit lys altid skinne på os.

Æret være dit minde.

Annie Madsen & Carsten Thomsen