Geo holder foredrag i Magion fredag den 14. september

MAGION: Kan livskriser og kræftsygdom bruges positivt?

Komikeren Geo forsøger at give svaret i MAGION fredag den 14. september med foredraget Hva´så nu?”. Et sjovt og livsbekræftende foredrag, hvor Geo uden filter og med masser af humor vender sin kræftsygdom – og andre tragedier i sit liv – og fortæller, hvordan han har vendt dem til noget positivt.

Nogle forkerte karrieremæssige valg, en kræftdiagnose – og oveni det hele lige en skilsmisse også -har givet Geo meget modgang på både job- og privatfronten. Efter at have overvundet kræft i både testikler og lunger, viste det sig at kampen om tilværelsen blev mindst lige så hård for Geo. Derfor er “Hva’ så nu?” intet mindre end et foredrag om de store kriser, den store kærlighed, den største lykke og den største frygt. Selv hvor det så allermest sort ud, formåede Geo at vende modgangen til noget positivt og komme tilbage på sporet.

I foredraget ”Hva så nu?”, fortæller Geo på uhøjtidelig og ærlig facon om, hvilke redskaber han bruger mentalt, når han er allermest presset. Publikum kommer igennem Geos livtag med emner vi nok alle kan relatere til på den ene eller anden facon. Tunge emner som en fars terror gennem hele livet, karrieremæssige fejltagelser, kræftsygdom og skilsmisse – alt sammen pakket ind i humor og sjove anekdoter, men uden alvoren går tabt.

Foredraget bygger på Geos bøger ”Ikk’ for sjov” fra 2013 og ”Hva’ så nu?”  fra 2017. ”Ikk’ for sjov” er blevet en bestseller og trykt i fem oplag. Begge bøger er blevet meget positivt modtaget af læserne.

”Som foredragsholder er Geo meget vellidt og kendt for at give sig tid til at tale med tilhørerne og trække publikum med ind i foredraget” (Kræftens Bekæmpelse, Tove Bech Sørensen).

Billetprisen er 180 kr. inklusive gebyr

 

Der sælges billetter til foredraget i MAGION Café lokalet via Ticketmaster samt i Informationen i MAGION.

 

Foredraget starter kl. 19:00 og varer til ca. 20:15 inkl. pause og spørgsmål. Dørene åbner kl. 18.30