Lars Løkke Rasmussen besøgte Grindsted

Foto: René Lind Gammelmark

opdateret

Torsdag eftermiddag var Statsminister Lars Lykke Rasmussen(V) på besøg i Grindsted hvor han sammen med Borgmester Ib Kristensen (V) og Folketingsmedlem Anni Matthiesen (V) var på besigtigelse ved Banegravsdepotet og ved Engsøen.   Med rundt på turen var også byrådsmedlem Per Nyhus, Kommunaldirektør Ole Bladt-Hansen. Til pressemødet ved Engsøen deltog Borgergruppens repræsentant Susanne Mathiesen og en del pressefolk.

Første stop på Lars Lykke Rasmussens besøg var Banegravsdepotet.

Foto: René Lind Gammelmark

Andet stop var på Morsbølvej 66, hvor der via haven var adgang til Engsøen, og her fik Lars Lykke Rasmussen en orientering ved borgmester Ib Kristensen m.fl.  

Foto: René Lind Gammelmark

Efter besigtigelsen var der kaffe og snak ved køkkenbordet hos Henrik Steen-Andersen der bor på Morsbølvej. Her så Lars Lykke Rasmussen i en scrapbog med artikler og billeder fra gamle dage i Grindsted, hvor der var et kæmpe friluftsbad ved åen, og billeder fra dengang da Grindstedværket sprang i luften. Ved bordet blev der drøftet mange forskellige ting i forbindelse med forureningssagen.

Foto: René Lind Gammelmark