Ældre Sagen holdt årsmøde

Privatfoto

Ældre Sagens lokalafdeling i Grindsted holdt onsdag den 6. marts årsmøde på Ungdomsgården.

Knapt 180 medlemmer var mødt op, og formanden, Troels Gydum, udtrykte sin store glæde ved, at så mange havde fundet vej til dette vigtige møde, hvor medlemmerne skulle tage stilling til, om de var tilfredse med bestyrelsens arbejde i det forgangne år – og de ideer og visioner, bestyrelsen havde for det kommende år.

Privatfoto

Årets gæstetaler var formanden for Billund Kommunes Ældreråd, Gert Hansen, der causerede over Ældrerådets sammensætning, ældrepolitiske forpligtelser og hørings/-udtalerettigheder i forbindelse med Kommunens ældrepolitik. Et arbejde, der nok burde nyde mere bevågenhed end tilfældet er, når man tænker på, at omkring 35% af Billund Kommunes vælgerskare er 60+ – og dermed Ældrerådets vælgergrundlag.

Efter dette indlæg tog man fat på det egentlige afdelingsårsmøde, hvor dirigenten, Tom Michelsen, med sædvanlig ro og overblik ledte forsamlingen gennem den formelle dagsorden.

Formandens beretning blev godkendt med applaus og regnskabet blev fremlagt til orientering. Formanden benyttede lejligheden til at rette en stor og dybfølt tak til vore mange frivillige, der gør det muligt at opretholde de mange aktiviteter. Det er dem, der er de egentlige ambassadører for Ældre Sagen i deres daglige virke for/med de svagere ældre borgere, der har brug for en hjælpende hånd i hverdagen.

Diverse valg gennemført med de kandidater, som bestyrelsen havde foreslået i forbindelse med såvel gen- som nyvalg. Lillian Michelsen og Bent Frisk havde valgt ikke at modtage genvalg – og de opstillede kandidater blev valgt/genvalgt til de ledige pladser i bestyrelsen, der fra i dag af består af: Annie Ladegaard, Ella Thomsen, Finn Lunde, Jan Landstrøm, Jenny Kjærsgaard, Kjeld Knudsen, Lone Bjørn, Peter K. Hansen, Ingrid Christensen og Troels Gydum.

Den nye bestyrelsen konstituerer sig på et  møde den 27. marts.

En rigtig god aften, der vidner om både interesse for, engagement i og respekt omkring Ældre Sagen – både lokalt og nationalt skriver Ældre Sagens Lokalafdeling i Grindsted i en pressemeddelelse.

Privatfoto

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.
Hvis du vælger ikke at aktivere cookies, fungerer siden ikke optimalt, angiv dit valg til højre.

Cookie indstillinger

Nedenfor kan du vælge hvilke typer cookies du vil tillade fra hjemmesiden, klik på "Gem cookie indstillinger" for at angive dit valg.

Funktions cookiesSiden benytter funktions cookies, disse er nødvendige for at siden fungerer.

Analytiske cookiesSiden benytter analytiske cookies, således at vi kan analysere besøg, og optimere hjemmesiden.

Social mediaSiden benytter ikke social media cookies.

ReklameSiden benytter ikke reklame relaterede cookies.

AndreSiden benytter 3 part cookies, bla. til funktionalitet af siden, der bliver ikke gemt personlige informationer.