Billetprisen til Musik i Gryden stiger fra tirsdag den 23. april

Mandag den 22. april er sidste chance, hvis man gerne vil sikre sig en billig billet til Musik i Gryden på Grindsted Stadion lørdag den 3. august 2019.

Seks topnavne er klar til den 16. udgave af Musik i Gryden lørdag den 3. august 2019, hvor de første 2.500 billetter er solgt, og det betyder at prisen nu sættes op.
Fra tirsdag den 23. april stiger prisen for en billet med 100 kroner fra 475 kroner + gebyr til 575 kroner + gebyr.


– Vi har nøjagtig som de seneste år valgt at vi gerne vil belønne de trofaste koncertgæster, der er hurtige til at købe deres billet. Derfor har vi valgt at sælge 2.500 billetter til 475 kroner inden vi nu hæver prisen med 100 kroner, siger Kurt Holm fra koncertudvalget til Musik i Gryden.

Uanset om man har købt billet, køber billet inden 23. april eller måske venter lidt endnu og køber til 575 kroner, ja så får man en forrygende koncertoplevelse til under 100 kroner pr. band skriver Musik i Gryden i en pressemeddelelse.

De seks bands, der indtager Gryden på Grindsted Stadion lørdag den 3. august er Dizzy Mizz Lizzy, The Minds of 99, Jacob Dinesen, Sko/Torp, Hugo Helmig og Poul Krebs.

– Vi synes selv vi har et meget stærkt program i år, og det er også de tilbagemeldinger vi får. Blandt andet kan vi se, at Dizzy Mizz Lizzys første solokoncerter i år er fuldt udsolgt allerede, det samme er tilfældet med Jacob Dinesen, mens The Minds of 99 jo aktuelt har vundet prisen som årets P3 Guld, og de har også tidligere vundet årets rockudgivelse og bedste liveband ved Danish Music Awards, ligesom deres turne i efteråret 2018 også var med totalt udsolgte koncerter, siger Kurt Holm.

Billetterne kan købes via Musik i Grydens hjemmeside www.musikigryden.dk eller i Kvickly Grindsted.

Der er plads til 4.500 koncertgæster på Grindsted Stadion lørdag den 3. august, hvor de første 2.500 billetter altså er solgt.
 
Fakta om Musik i Gryden (www.musikigryden.dk)
En dags koncert som arrangeres af Fodbold, Gymnastik og håndbold i Grindsted GIF. Et koncertudvalg på 7 mand står bag arrangementet på Grindsted Stadion (Gryden), hvor omkring 500 frivillige er involveret. Mange af dem har været med i alle år. Der er plads til 4.500 gæster i Gryden, hvor der er gjort rigtig meget ud af forholdene med legeplads for børn, gode varierede madtilbud og fine toiletfaciliteter. I 2018 var der Musik i Gryden for 15. år i træk med godt 3.800 gæster. Musik i Gryden har gennem årene bidraget med fire millioner kroner til de tre arrangerende foreninger.