Musik i Gryden håber på at få udsolgt

Aqua - Foto: René Lind Gammelmark

Endnu engang arbejder en lang række ildsjæle i sommervarmen med at planlægge festen på Grindsted Stadion den 5. august 2023.

Musik i Gryden – Grindsteds største havefest er på vej med en ny udgave. Den første blev afholdt i 2004. 

Det er et velprøvet koncept, og en festligt dag for alle, der kan lide at være sammen om god musik.

 

Dansk musik på scenen

Det er både gode og solide danske navne, som alle kender, og nye og unge danske navne, der spiller den 5. august på Grindsted stadion.

De har alle taget de danske musikscener med storm, og trukket fulde huse rundt på scener og festivaler i Danmark.

Derfor glæder vi os til, at alle der plejer at komme i Gryden og endnu flere, vil deltage i festen og købe billet til Musik i Gryden.

 

Billetsalget

Salg af billetter blev indledt før jul og fortsætter nu frem til august, hvor vi forhåbentlig igen kan melde UDSOLGT.

Vi håber vores trofaste gæster fra tidligere år igen vil dukke op i Gryden i år, udtaler Tovholder Henrik Steen-Andersen og fortsætter – det er vigtigt, hvis Musik i Gryden skal fortsætte med at levere økonomisk overskud til idrætten i Grindsted, at vi får solgt billetterne. Sørg for at få købt i god tid lyder opfordringen.

 

Frivillige

Igen i år, er der rigtig mange frivillige, der arbejder med boder, teknik, planlægning og pladsens indretning, så dagen kan forløbe uden problemer.

-Toiletforholdene skal være i orden, øllene skal være kolde, det er jo til at forstå, men det kommer ikke af sig selv. Derfor er vi utrolig glade for den opbakning, der er fra de mange frivillige hjælpere, som i disse uger igen giver tilsagn om at stille op. Uden dem blev der ingen fest, -udtaler Henrik Steen-Andersen.

 

Kontantløs

Ligesom i 2022 er dagen i Gryden næsten kontantløs. Der kan betales med betalingskort, mobil eller med det specielle Musik i Gryden kort, som man kan indsætte kontanter på ved indgangen.

-Løsningen var en stor succes sidste år, siger Kim Thorøe, der styrer økonomien – det gav os et godt overblik om omsætning i de enkelte boder samtidig med, at vi kunne overvåge salget og reagere undervejs.

 

Musik i Gryden er klar med et fantastisk musikprogram lørdag den 5. august 2023

Thomas Helmig

TV-2

Drew Sycamore

Jung

Carpark North

 

Du kan stadig nå at købe billetter

Billetsalget er åbent lidt endnu på: www.musikigryden.dk

 

Fakta om Musik i Gryden

Endags koncert arrangeret af fodbold, gymnastik og håndbold i Grindsted GIF. Et koncertudvalg står bag arrangementet på Grindsted Stadion (Gryden) og omkring 500 involverede frivillige ligger rigtig mange arbejdstimer for, gennem en god koncertoplevelse at tjene penge til ungdomsarbejdet i GGIF. Mange frivillige har været med i alle år. Der er plads til 4.500 gæster i Gryden, hvor der er gjort særdeles meget ud af forholdene, gode varierede madtilbud og fine toiletfaciliteter.

 

Du kan læse mere om Musik i Gryden på hjemmesiden eller på Musik i Grydens Facebookside