HS Udlejning er sat til salg

Helene, Jane og Simon Mølgaard - Foto: René Lind Gammelmark

HS Udlejning i Sdr.Omme er sat til salg – ejerne ønsker at få mere fritid

 

HS Udlejning blev startet af Helene og Simon  sammen med deres mor Jane Mølgaard i maj 2010.

Dengang var Simon 12 og Helene 15 år gamle, og ofte var det far Lars der kørte bilen når vi skulle ud og sætte telte op husker søskendeparret.

De startede med udlejning af telte og andet til festen, og med tiden er sortimentet blevet udvidet flere gange. Nu har vi også service til 1200 personer, fadølsanlæg, slush ice –  og softice maskiner, borde, stole og køletrailer forklarer Simon.

Det tager rigtig meget af vores fritid, og Helene fik i november 2022 en dreng, og er gravid med barn nr.2.

 

Vil gerne have mere fritid

Det tager rigtig meget af vores fritid, og vi er rigtig glade for udlejningsdelen, men vi har jo kørt på med at bruge det meste af vores fritid på virksomheden. Helene fik i november 2022 sit første barn, og venter nu nr. 2 – så derfor vil vi gerne have mere fritid.

Vi har planlagt at vi fortsætter denne sæson ud, og så lukker vi.  Vi håber dog på at finde en, der har lyst til at drive det videre. De sidste par år har vi uofficielt forsøgt at sælge, men nogle af dem der har været interesseret har kun ville købe dele af firmaet, og vi vil jo helst sælge det hele til en.

Vi er mest interesseret i at sælge det hele til en der vil drive det videre. HS Udlejning er den eneste af denne type i vores område, de nærmeste finder du i Sdr. Felding og Brande.  Vi håber på at der er nogle blandt dem der læser denne artikel, der kunne få lyst til at købe udlejningsdelen.

Vi har en del faste kunder og arrangementer, der bruger os hvert år, og der ud over har vi mange kunder i vores kundekartotek fortæller søskendeparret, der konstateret at de har tjent fornuftige penge i virksomheden.

Det går godt med udlejningen, så det er ikke økonomi der gør vi ønsker at sælge delen med udlejning af telte og festting. Der er god grobund for at kunne udvikle på den del, for vi har jo kun gjort det i vores fritid, og annoncering har vi ikke gjort meget ud af.  Så der er et potentiale for at skabe vækst, også nu hvor der ikke er andre i området. Simon vurderer at hvis man køber det hele, så kan man tjene investeringen ind i løbet af 3-4 år.

Vi vil gerne hjælpe en ny ejer i gang, så de ikke står med tingene uden at vide hvordan det fungerer. Det kan også godt være vi skal med ud og hjælpe med at sætte telte op de første par gange, indtil en ny ejer kommer ind i tingene mener Simon og Jane.

Simon Mølgaard bor i huset på Tværvej sammen med kæresten Ditte Truelsen, og hvis en køber ønsker at købe bygningerne med, så er det også muligt.  

 

Fortsætter med udlejning af depotrum på Tingvejen 370

Den 1. november 2022 overtog de lokalerne på Tingvejen hvor det gamle Tingvejens Handelscenter havde til huse.   Her har de lavet et antal depotrum på 6 kvadratmeter.  Allerede efter de på facebook skrev at de ville begynde på udlejning af depotrum fik de de første henvendelser. 6 måneder efter de blev færdige med depotrummene, kunne de melde alt udlejet og folk begyndte at blive skrevet op på venteliste. Det gør også at vi er begyndt at overveje at skulle have bygget flere depotrum forklarer Simon, Helene og Jane.  Vi synes ikke det er sjovt at sige nej til kunderne forklarer Jane.

Sammen med depotrummene har de et lokale der er udlejet til en virksomhed, ligesom de har en stor hal med port i begge ender der lige er blevet tom, som man kan leje.

 

Foto: René Lind Gammelmark

Du kan læse mere om HS Udlejning på deres hjemmeside og facebook