GGIF Fodbold rokerer rundt på trænerne

Privatfoto

Når GGIF’s Serie 2  herrefodboldhold lørdag den 1. februar 2020 kl. 14.00 starter med årets første officielle træning vil det være med Claus Svejstrup som ny asssistenttræner for Christian Thorne. 

Det var ellers meningen at det skulle være Jan Vinding, men Claus afløser Jan, der på grund af arbejde alligevel ikke kunne være så meget på træningsbanen som ønsket. Jan bliver dog fortsat omkring holdet med ansvar for skadebehandling.

GGIF Fodbold skriver på deres facebookside :”Bestyrelsen i GGIF Fodbold er meget glad for at vi igen har mulighed for at tilbyde en af deres “egne” trænere muligheden for at bygge på trænerkarrieren. Med Christian Thorne som cheftræner, Claus Svejstrup som assistenttræner, Sune Nissen som målmandstræner og Jan vinding som doktor fys, har vi et bredt og kompetent team til at stå i spidsen for udviklingen af førsteholdet, så vi på sigt kan opfylde vores ambitioner om at komme længere op end serie 2.”

“Claus Svejstrup har gennem flere år haft tilbud om at blive seniortræner, men har ikke ville slippe det team, der er omkring vores store og talentfulde U15 årgang uden at der var gode afløsere på vej” skriver de endvidere.

“Den mission er lykkedes nu, hvor Kris Skriver har sagt ja til igen at være træner. Han træder til for Claus i U15 teamet sammen med Henrik Jensen, Lars Lund (også ny), Nikolai Rimmer og Mads Mølby samt Hanne Kirk som forældrekontakt. Den mangeårige teamleder Lars Østervig holder også pause i hvervet.”

“Jeg har været omkring de nuævende U15 siden de var U10. Det er en fantastisk årgang med lyst til at lære og lyst til at være sociale og det har været en god tid. At forlade dem er svært, men det bliver nemmere, når de får tilført så dygtige trænere som Kris Skriver i spidsen og Lars Lund som hjæper til det stærke team, der er i forvejen” udtaler Claus Svejstrup.