Fodboldturneringskampene er aflyst oplyser DBU

Foto: René Lind Gammelmark

Statsministerens seneste udmelding har endeligt afgjort, at DBU Jyllands 11-mands turneringer i forårssæsonen annulleres, skriver unionen på sin hjemmeside.

Først røg plan A og nu også plan B, som det formuleres skriver migogvejen.

– Iflg. de oprindelige scenarier skulle turneringen senest kunne genoptages 17. maj, hvilket nu ikke længere kan lade sig gøre, da breddefodbold med kropskontakt fortsat ikke er tilladt. Derfor annulleres den ordinære 11-mandsturnering for foråret, er meldingen til fodboldspillerne.

– For herresenior i 11-mands serierækkerne er udgangspunktet, at alle hold beholder deres plads i den række, de skulle have startet forårssæsonen i. Der vil dog blive uddelt tidlige julegaver til flere hold, idet der er udtrækninger i serie 1, serie 3 og serie 4, hvor vi rykker hold op for at fylde hullerne. Her afventer vi bl.a. en udmelding omkring afvikling af Danmarksserien, lyder det videre.

Konklusionen er, at herreseniorhold i efteråret kan regne med minimum samme række, men ikke præcis de samme puljer, som forårssæsonen skulle være startet med.

11-mands serierækkerne for kvinder skulle have indeholdt en overgangsordning til en ny struktur vedtaget af klubberne på årets delegeretmøde. Da forårssæsonen ikke afvikles, vil denne overgangsordning blive afløst af en regulering af hold mellem de enkelte rækker.

– For 3-, 5-, 7- og 8-mandsrækkerne i de regionale turneringer gælder det, at der fortsat i teorien kan afvikles enkelte runder, hvis der åbnes op for breddefodbold med kropskontakt, skriver DBU Jylland.