Filmoptagelser i Billund Lufthavn og i byen

Foto: Hugo Sørensen, Billund Photo

Filmkameraerne snurrede i Billund Lufthavn torsdag formiddag hvor der blev lavet optagelser til en ny stjernebesat romantisk komedie “RØR VED MIG”. Senere på eftermiddagen fortsatte optagelserne blandt andet på Fyrrevænget i Billund.

Foto: Hugo Sørensen, Billund Photo

Foto: Hugo Sørensen, Billund Photo

Foto: Hugo Sørensen, Billund Photo

Filmen skal have biografpremiere den 4. november 2021 og har Mille Dinesen i hovedrollen og Lars Kaalund som instruktør.

Historien
Alt kører for Maja. Hun er læge med udsigt til snart at blive overlæge. Hun bor sammen med sin mand, Claes, og deres teenagesøn, Magnus, i et skønt hus, der snart får en flot og dyr tilbygning. Det kommer som et chok, da Claes efter en ”tænkepause” i Dubai fortæller, at han vil skilles, og at Maja bare lige kan logge på Borgerservice med Nem-id og vælge rubrikken ”straksskilsmisse”. Maja er i frit fald, men forsøger stædigt at genvinde styringen over sit liv. Samtidig med at hun kaster sig ud i at swipe på Tinder og tylle rosé, forelsker hun sig hovedkulds i den 20 år yngre studerende, Andreas. Men i sin genopdagelse af sig selv kommer Maja til at svigte sit kæreste eje, hendes søn Magnus, som er i gang med et klassisk teenageoprør. Måske er tiden inde til at slippe kontrollen og finde ud af, hvem Maja egentlig ønsker at være?

RØR VED MIG er en morsom, varm og moderne skildring af en kvinde, der får vendt op og ned på sine forestillinger om kærlighed, og hvad der er vigtigt i livet.

Lars Kaalund: ”En morsom og forhåbentlig tankevækkende romantisk komedie”

Lars Kaalund, der har fejret store succeser som teaterinstruktør og på tv har haft succes som instruktør af Rita, glæder sig over, at optagelserne er gået i gang. Han udtaler:

– ”Vi har nu været i gang i et par dage, og det er en fornøjelse at arbejde med et rigtig dygtigt hold og skuespillere af meget stort format. Scenerne, vi arbejder med i denne uge af vores optagelser, beskriver et ægteskab i opløsning og kaster en del tragikomiske situationer af sig, som jeg synes, vores stærke cast formår at løfte helt utrolig godt. Så vores ambition om at lave en både sjov, dramatisk og romantisk film om et ret alvorligt emne, lever rigtig godt. Og jeg håber meget, at tonen i filmen og de omstændigheder og dilemmaer vores karakterer havner i vil være genkendelige for publikum.”

Stærkt cast
Deluca Film har sikret sig et yderst stærkt stjernebesat cast til RØR VED MIG. I hovedrollen som Maja skal Mille Dinesen spille en anden type kvinde, end den publikum har lært at kende i bl.a. Rita og komediesuccesen Jagtsæson, som solgte næsten en halv mio. biografbilletter sidste år. I rollen som Majas utro mand Claes ses Ulrich Thomsen, som lige nu er biografaktuel som diplomaten Henrik Kauffmann i 2. Verdenskrig-dramaet Vores mand i Amerika og til februar for første gang toner frem som Carl Mørck i Afdeling Q-filmen Marco Effekten. Som Majas unge ”love interest” Andreas ses stortalentet Troels Kortegaard Ullerup, mens Jasper Kruse Svabo spiller Maja og Claes’ søn Magnus. I de øvrige roller ses bl.a. Mia Lyhne, Mille Lehfeldt, Casper Crump, Pernille Højmark, Anne Vester Høyer og Marianne Høgsbro skriver HAVE i en pressemeddelelse.

Holdet bag
Manuskriptet til RØR VED MIG er skrevet af Morten Dragsted i samarbejde med instruktør Lars Kaalund, cheffotograf er Maggie Olkuska, og filmen er produceret af Deluca Film v/ Wadt Thomsen og Morten Rasmussen. Filmen er støttet af Det Danske Filminstitut v/ Markedsordningen, TV 2 og Den Vestdanske Filmpulje. Filmen distribueres i Danmark af Scanbox Entertainment.