Berit Rønning Pedersen fejrer 40-års jubilæum i LEGO Koncernen

Berit Rønning Pedersen - Foto: LEGO

Berit Rønning Pedersen, Sdr. Omme, fejrer lørdag, den. 19. september 2020, 40-års jubilæum i LEGO Koncernen.

Berit blev i 1980 ansat som Modelbygger i Modelproduktionsafdeling på Kløvermarken. Den første tid gik med at bygge æskemodeller og senere modeller til udsmykning.

I forbindelse med tilknytningen til Kløvermarken var Berit i en årrække tilknyttet Pakkeriet og det blev til en række forskellige opgaver i de afdelinger der var tilknyttet hele Færdigvareproduktionen, lige fra montering, forpakning og Kvalitetsafdelingen.

I 1989 søgte Berit nye udfordringer i LEGO DACTA Produktion, hvor opgaverne var for-pak, færdigvarepak dekorering mm.

Nye udfordringer skulle der til i 2002; Berit blev en del af det der dengang hed LEGO Direct. Opgaverne her var at servicere vores forbrugere med færdigvarer, som var et nyt forretningsområde i LEGO regi.

I 2012 skulle der igen ske noget nyt. Berit skiftede til TPM operatør i støberiet og blev en del af holdet bag produktion af LEGO klodser.

Berit søgte i 2018 nye udfordringer i MP Logistics Warehouse, hvor hun er i dag. Opgaverne består i at servicere vores produktudvikling med ”LEGO sæt” der er plukket og pakket i afdelingen. Berit er en del af et mindre team der kvalitetssikrer, at det, der bliver sendt, stemmer overens med det bestilte.

Berit er med sit stille og rolige sind en værdsat medarbejder der igennem årene har udvist en stor grad af fleksibilitet og forandringsparathed i hendes rejse rundt i LEGO virksomheden. Hun er med sin positive tilgang til tingene faldet godt til i afdelingen, og er vellidt og respekteret blandt kollegaer og ledelsen og klar til at hjælpe hvor der er brug for det.